.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Ама ей...смешната отивай да си скубеш веждите е..не моеш ли да разбереш,че точно тфа иска момичето..някой да я успокои..
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    Ама ей...смешната отивай да си скубеш веждите е..не моеш ли да разбереш,че точно тфа иска момичето..някой да я успокои..
    Писах тук ,защото се нуждая от подкрепа ,имах нужда да споделя ,да видя какво мислите вие
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    Писах тук ,защото се нуждая от подкрепа ,имах нужда да споделя ,да видя какво мислите вие

Мхмм... и някой каже различно мнение от това, което искаш да чуеш и веднага трябва да си го пазим за нас си
    Ии аз точно, щото го разбирам, подчертвам този факт
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Повече от фен Аватара на w0lf
    мен на изпитите ми беше през кура
    некви хора припадат, носят литри вода шоколади аз влизам без да съм чел произведението по български, без христоматия или друг текст
    е...изкарах си почтена 3.00, но пък по математика вързах 5.68 и влязох където исках...само за да осъзная че не съм искал точно тук

ма тва е без значение - и аз за всичко си мисля: "леле кат ги слушам тия как си говорят аз никъв шанс да го направя тва, много е сложно" етц ма като опиташ просто става
    madafaka

нищо страшно няма .. не мога да разбера кво толкова се шашкате .. аз началото на 7ми клас хич не ми пукаше .. учех когат бях в настроение без да се притеснявам,че няя ме приемат или нещо такова и са ма приеха в много хубаво училище

Град
    София
    Споко бееее Виж,че имаш време да стоиш в теенпроблема,значи не е толко зле положението

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Спокойно , и аз 7кл се шашках яко .. Но на матурата по история,биология , география и прочие елементарните неща от учебника .. Математиката - хм, тя е малко по сложна теста не е труден ако си разбираш задачите и следователно ги учиш На мен лично математиката ми беше най - гадна .. реших няколко задачи , не защото ги знам а защото следвах пътят на логиката.. БЕЛ също е лесен.. не се шашкай има толкова много време и те ТИ ДАВАТ НЕЩА,КОИТО СИ ГИ УЧИЛА .. и се предполага , че ги знаеш и разбираш .. а и преди матурата ще имате тренировки по всеки предмет.. не зубри!!!!! просто разбирай нещата
    ла-ла-ла

Уча ,старая се .. а тези ,които мислят ,че търся внимание нека не се заяждат и да запазят мнението за себе си.

Аз, че ще српа да пиша, ще спра, ама моля 1 нещо - стига повтаря тва за мнението - банална си ..
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    Аз, че ще српа да пиша, ще спра, ама моля 1 нещо - стига повтаря тва за мнението - банална си ..
    А ти пък си досадна и супер дразнеща ,айде спри да пишеш ,ако обичаш

^ Tи ще спреш ли да се отваряш бе и да се репчиш ?
    Доколкото разбрах си много притеснена, ама вместо да учиш, киснеш на компа ? Голямо притеснение - няма що.. Ае сиктир - отворка
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

Град
    София
    Няма за какво да се притесняваш ! Аз също съм 7 клас , но гледам да се занимавам с нещо (най-вече да уча) , за да мога да не мисля за притеснението . Предполагам,че 7 клас е като всички изминали години,но с повишена трудност , съответно и повечко старания . Аз знам,че всеки който се труди , ще успее . Ние , и да ти пожелаваме успех , то си зависи само и единствено от тебе - от твойте знания и твойта нагласа . Казаха го и преди мен , но ти като си мислиш,че няма да успееш - наистина може и така да стане , мисли по-позитивно . И най-важното - бъди самоуверена ! И все пак (въпреки казаното от мен) - успех !
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от theonlyone123
    Няма за какво да се притесняваш ! Аз също съм 7 клас , но гледам да се занимавам с нещо (най-вече да уча) , за да мога да не мисля за притеснението . Предполагам,че 7 клас е като всички изминали години,но с повишена трудност , съответно и повечко старания . Аз знам,че всеки който се труди , ще успее . Ние , и да ти пожелаваме успех , то си зависи само и единствено от тебе - от твойте знания и твойта нагласа . Казаха го и преди мен , но ти като си мислиш,че няма да успееш - наистина може и така да стане , мисли по-позитивно . И най-важното - бъди самоуверена ! И все пак (въпреки казаното от мен) - успех !
    Мерси ,вярно е ще се опитам да бъда по самоуверена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си