- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Паникааа !!
Сигурно има такава тема ,но не успях да намеря. Е ,обзела ме е невероятна паника7ми клас съм и съм се паникьосала не знам как ще се справя ,как цялата година да уча непрестанно ..
![]()
Направоо .. да не говорим какъв страх имам от матурите накрая на годината
И все си мисля ,че няма да успея ,че няма да се справя и тази мисъл ме побърква !
![]()
И утре няма да се справя имам входно по биология и история ,по литература ще правим преразказ на Радини вълнения и направоо не знам
![]()
Съжалявам ,че съм ви отнела ценното време в моите писания ,но просто исках да споделя ..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Първоначално написано от BaffaLsc
не се шашкай толкова, 12-ти клас кво ще прайш? И аз всяка година така си викам, но се залъгвам
Да ,но моето е като предчувствие ,че няма да се справя и това чувство ме побърква мисля за това непрестанноПървоначално написано от mlakniwe2
![]()
Споко не се шашкай няма страшно ше мине всичко усппешно. АКо си учиш всичко ще е наред![]()
![]()
мале, мале... 7ми клас такива "Радини вълнения" ако имаш.. представям си 12 клас матурите... ше те хване ранен инфаркт.. продължавай да си мислиш, че не можеш и ше успееш.. да, точно така...Първоначално написано от BaffaLsc
![]()
пфуу, де да бях в 7-ми клас..недей да цивриш, че не знаеш какво те чака после...
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Просто накрая искам да влезна в хубаво училище ,но дотогава има още много време и се притеснявам какви ще ги свърша през годината и най - вече накрая![]()
много го мислиш.. отпусни се, ако тряа валериан вземайПървоначално написано от BaffaLsc
ако не се притесняваш, няма да се спечеш... притесняваш се да не се оклепаш, ама тва ти притеснение е едната причина да го направиш... аз се наспах като бях на изпитите след 7ми.. отидох, хапнах и влязох да правя изпита.. никви притеснения
![]()
ем нормално да се притесняваш![]()
и аз бях така, ама то всички се притесняват, нормално е
само трябва като отидеш на изпита да не си глътнеш граматиката![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
тва "всички се притесняват" го разправяй на баба си... прочети ми горния постПървоначално написано от xWandereRx
![]()
и аз така подобно особено преди изпитиПървоначално написано от BaffaLsc
имам си начин за успокоение ама не е мн реден и опитвам да го избягвам![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Голяма паника няма що. И аз бях така едно време. Накрая отидох на изпита и сичко мина ок. Какъвто съм балък,че даже 5 по БЕЛ и 4 по Математика изкарах. Споко,едва ли е толкова зле...х
тревица?Първоначално написано от xKiFlA
не
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
добре ПОВЕЧЕТО се притесняват и пак казвам, че е нормалноПървоначално написано от Tempest
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
секс!Първоначално написано от xKiFlA
Или киснене пред огледалото да избереш тоалет.. или пък... шопинг терапия? В тая криза наистина не е много редно..
Здравей, хм Радини вълнения да не би да е входно ? Първо да ти кажа нещо, когато бях 7 клас ( миналата година) не знаех къде искам да уча, бях объркана. Изобщо не се интересувах да гледам какви у-ща има в София. Ходех на уроци по математика и по Бел ( когато исках).
Виж успокой се и не мисли за матурти при нас като първи бяха лесни. Най-важното на испита е да не се вълнуваш. Още от сега виж у-щата в твоя град и бала, с който се влиза. Разбери какво искаш да учиш занапред. Учи ако трябва ходи на уроци или се занимавай със сборници вкъщи. Когато си знаеш всичко изобщо няма да се притесняваш на изпитите. Успех ....![]()
Голяма си песимистка, трябва да гледаш с оптимизъм на нещата
Мерси ,аз знам къде искам да влезна ,знам и колко бал ми трябва ,но не знам дали ще успея да изкарам тези оценки ,които ми трябватПървоначално написано от nerealnasmart
![]()
трябва да разбереш, че ако се панираш стават само грешки! нищо хубаво няма в това да се притесняваш/панираш/плашиш от това което може да стане/ и не трябва да мислиш, че няма да те периемат, че нищо няма да направиш на входните/, че матурите ще ти са трудни и тн. а мисли по-положително/ще ме приемат/ще си направя матурите/ и тн .
Споко,ще ти остава и свободно време,просто ще се напънеш малко повече от обикновеното.Не си го представяй като някъв ад,в който учиш по цял ден.
Абе .. джиткай си напред и въобще да не ти пука. Мога да ти кажа,че дали ще си 5,6,7 или 8-ми клас .. или който и да е нагоре .. няма особена разлика. Просто учиш редовно и по малко. Не е нужно да се твариш с уроци по цял ден, няма за какво да се паникъосваш. Изпитите не са чак толкова трудни и единственото, което може да те провали е самата ти психика. Затова се отърси от тези мисли и се съсредоточавай над основното.
Научи се да бъдеш непукист.
Ако имаш 5/6 като оценки в дневника, ще си вземеш изпитите.
Учи си нормално, може би малко повече. Притеснението по време на изпит, бил той психически или физически, е лош авер.
Всеки има начин за разпускане - намери своя. Аз например излизах да карам.
Не, не знаеш колко бал ти трябва!
Притеснението между другото идва след изпитите.
...
Ако не е тайна какъв е бала и в кое у-ще искаш да влезнеш ?
Няма страшно , не е толкова трудно колкото си мислиш..