- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Паникааа !!
Авторке, точно там ти е грешката - че постоянно го мислиш и то все по кофти начин. Гледай малко по-оптимистично и положително на нещата. Имай малко вяра в себе си. Ако си дадеш добра воля и положиш усилия няма начин да не успееш. Просто всичко е на психическа основа, а както казаха и преди мен - притеснението ще ти изиграе много лоша шега. Аз съм имала случаи, в които съм била подготвена перфектно, но заради това същото притеснения съм показвала едва минимално знания... Трябва да се успокоиш и да мислиш позитивно. Седни, учи, старай се и няма начин да не пожънеш успех. А и наистина щом сега се стряскаш толкова, като станеш 12-ти клас не ми се мисли как ще оцелеешАз завърших преди 2 години и ми беше адски трудно, защото ходех на уроци по 2 предмета, 2 пъти в седмицата, отделно и на училище, отделно се готвех и сама вкъщи и + всичко това обикалях и като луда да си търся рокля и да си уреждам нещата за бала... НО въпреки всичко се справих и успях да влезна в хубав университет
Така че по-спокойно го карай, организирай си правилно нещата, дай си воля и всичко ще е ок.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!