Първоначално написано от
PullMeCloser
Зарежи я,няма смисъл да се мъчиш,такива боклуци като нея-колкото щеш.Дори и сега да простиш(отново),мислиш ли,че ще спре да те тъпче?Не трябва да се прощава.Повечето хора не са благодарни за втория шанс,който им се дава.На тях простиш ли им веднъж-даваш им свобода да правят каквото,ама каквото си искат зад гърба ти,понякога дори не си и правят труда да се крият и очакват да им простиш отново.И така,след третия-четвъртия път не знаеш дали си жив,чувстваш се като идиот,че си се оставил да те мачкат,но продължаваш да прощаваш.Разбира се,има хора,които биха оценили шанса,но като чета ми става ясно,че приятелката ти не е от тях.Недей,превърнала си се в парцал.Колко още ще се оставяш да те мачкат?!
И още нещо.Казваш,че я обичаш,но след толкова предателства от нейна страна не изпитваш ли и омраза?След толкова прошки от твоя страна не ти ли стана ясно каква е?Режи още сега,защото нещата няма да станат по-добре.Накрая така или иначе ще се разделите,но ще си биеш главата в стената,че не си се освободила по-рано.Аз много се съмнявам,че ще ме послушаш,но да знаеш,че съм права.
Ох,малко дълъг стана поста,дано си направиш труда да го прочетеш.