.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на Reall

Зачервена кожа на лицето

Здравейте! Днес бях на козметик за почистване на лицето. Всичко мина ОК, но сега имам червени петна по цялото лице. Козметичката ми каза, че ще ми мине до 2 часа или до вечерта и ми препоръча един стик, който ще прикрива зачервените места и ще ги лекува. Нямаше го в аптеките, в които проверих в моя град. Купих си на VICHY NORMA DERM

/аптекарят ми го препоръча/ + крем на NIVEA. В Събота е рожденият ми ден, до тогава има ли възможност кожата да ми се оправи, ако вечер си слагам от крема, а през деня от стика? Защото за сега си остава червена.

Голям фен Аватара на bet3to
    Би трябвало да се оправи ако ти допълнително не се чоплиш

Разбира се, че няма да се чопля - не искам някакви белези по лицето или нещо подобно.

Мега фен Аватара на vagarious
    Естествено, че ще се оправи.Мисля, че е напълно нормално зачервяването да е няколко дена..
    Big or small, lies are lies!

Фен Аватара на ilsss
    Град
    Burgas
    до 2 дена ще си ок

Всичко ще е на ред до събота. Не се притеснявай. И аз съм ходила на козметик за почистване на лицето и аз съм била в твоето положение. Нека минат 2-3 дни. ;]]

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    Би трябвало скоро да се успокои.Иначе може да ползваш крем Здраве да заздравиш кожата.

Продавам скейтборд-15лв

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    До 1-2 дни ще се оправи
    И на мен ми казаха, че до 1-2 часа ще мине, ама ми стоя около 2 дни и после нямаше и следа от червно

Вече останаха няколко петна, но много си личат. Да се надяваме, че скоро ще мине.

Какви 2 дена бе хора.Ако козметичката е наистина компетентна би трябвало в размките на по-малко от 12 часа да няма и следа

Re: Зачервена кожа на лицето

Цитирай Първоначално написано от Reall
    Здравейте! Днес бях на козметик за почистване на лицето. Всичко мина ОК, но сега имам червени петна по цялото лице. Козметичката ми каза, че ще ми мине до 2 часа или до вечерта и ми препоръча един стик, който ще прикрива зачервените места и ще ги лекува. Нямаше го в аптеките, в които проверих в моя град. Купих си на VICHY NORMA DERM

/аптекарят ми го препоръча/ + крем на NIVEA. В Събота е рожденият ми ден, до тогава има ли възможност кожата да ми се оправи, ако вечер си слагам от крема, а през деня от стика? Защото за сега си остава червена.
    А какво ти е препоръчала козметичката?
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си