.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен Аватара на Infinity
    Шоуто ми отдавна е престанало да ми бъде интересно ,както и самия той. Дразни ме това , че се държи супер безумно с екипа си , а наистина дължи 99 % от нещата на тях.
    С гостите е същото - постоянното прекъсване ме побърква.
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    тъп е, ама старите му песни са очень хорошо
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Изчерпа се вече и то доста, чак на моменти става дразнещо. Факт е, че се опитва да внася разнообразие и т.н. но като цяло лежи на стари лаври, а това за един шоумен /като какъвто слави се определя/ е повече от недопустимо.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от SixthSense
    Тая вечер по случайност се загледах във втората половина на шоуто и опредеелено не съжалявам .
    Ахахаха
    ахаха Сашо Диков ги насра отвсякъде . Много голям им го сложи !

което си е така. си е така...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от gsh
    щото е турска подлога ...
    само дето има яки песни
    ХАХА!
    Ебати мозъка си !
    Евала му правя на Слави, че още не се е отказал от патриотизма си. Много хубави песни има. Никое друго шоу не е останало толкова време в ефир колкото неговото (говоря от 21-ви век насам). ТАКАААААААА чееееее правете си изводчетата, ако беше селски бек дали щяха да го оставят толкова време в ефир.
    пз.
    http://www.vbox7.com/play:be4d5f6a
    http://www.vbox7.com/play:1604bf04
    Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Много вярни неща се изписаха - че е егоцентрик, че е нарцис и прочее. Но да станеш един от най-известните и богати хора в България, като реално тръгнеш от дънето, само чрез работа (той е безкраен работохолик) си заслужава похвала.

Иначе не гледам шоуто, просто защото не гледам и нямам телевизор.

Към похвалите включвам и "Бягство към победата", най-добрата продукция в телевизионния ефир, на която съм ставала свидетел.

вижте сега определяте го като...

а всъщност за да почнеш от нулата и да стигнеш до неговото ниво трябва да си точно такъв..

и това със караниците повечето си е по сценарий,не точно де

идеята е вземана от некво американско шоу,ама му забравих името
    CHERNO MORE VARNA !

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Най-лесно е да се коментира отстрани, но ако му влезете в ролята не знам кой как ще успее да се справи, защото за всяко едно нещо се иска майсторлък.. това че навиква екипа и т.н. всичките тези неща са прост сценарий .. а и като се замисля щом толкова от вас го ненавиждате и по вашите постове то трябва да има много малко почитатели и да е противен в хорските очи.. ноо като се замисля колко хора ходят по концертите му, колко хора се изтрепват да участват в шоуто му, когато има кастинг за нещо.. но както и да е, всеки си има мнение ..

То доста хора ходят и по чалга концерти, обективно погледнато.

^^

Да... И аз се сетих за този пример. В повечето случаи многото фенове не означават, че даден продукт ( а Слави е точно това) е качествен, а просто, че е комерсиален и се възприема лесно.
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Цитирай Първоначално написано от WinstonSmith
    ^^
    а просто, че е комерсиален и се възприема лесно.
    !

На българина не му трябва, като се прибере от работа, да слуша проблемите на света.

А какво му трябва?

Да си сипе ракийката, да шляпне жена си по задника като му занесе салатката и да гледа тъпо така наречения "шоумен", пускайки от време на време коментари от рода на "Аааааа, тъй тъй... Ти го рече! Кажи им на онез"?
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Цитирай Първоначално написано от WinstonSmith
    А какво му трябва?

Да си сипе ракийката, да шляпне жена си по задника като му занесе салатката и да гледа тъпо така наречения "шоумен", пускайки от време на време коментари от рода на "Аааааа, тъй тъй... Ти го рече! Кажи им на онез"?
    Общо взето - да.Всички знаем, че е така, а и ти сам го каза - ракийка, салатка, по бельо пред телевизора и Слави да върви ...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Най-лесно е да се коментира отстрани, но ако му влезете в ролята не знам кой как ще успее да се справи, защото за всяко едно нещо се иска майсторлък.. това че навиква екипа и т.н. всичките тези неща са прост сценарий .. а и като се замисля щом толкова от вас го ненавиждате и по вашите постове то трябва да има много малко почитатели и да е противен в хорските очи.. ноо като се замисля колко хора ходят по концертите му, колко хора се изтрепват да участват в шоуто му, когато има кастинг за нещо.. но както и да е, всеки си има мнение ..
    Хващаш ли HBO и Hallmark?

* Справка – аватара.

Не казвам да го приемем.Когото го дразни - не го гледа, нали ? И това, да се месим в избора на другите, противоречи на прогреса, или се бъркам
    Ти никога ли не си търсил неангажираш филм/книга/музика, само за да разпуснеш ? Винаги ли си в супермод да дадеш нещо на света ?

Твоята работа се гради върху мисловна дейност.Някога работил ли си 10-12 часа общак в строеж ? И това в продължение на години ? Аз не съм, но съм работил 8-10 часа на крака и само това ми стига.Сега добави и всичката мръсотия, кал, прах и чували по 40-50 килограма.Но наистина хубаво си го представи в главата и тогава ми говори, че ще му дреме на този съответен човек, дали Славчо е изтъркан или нарцис.

Може да кажете, че разсъжденията са ми плоски, ама такава е и реалността.

Така де, то ясно, че общаците (като сме подхванали тях) никой не ги е бил в главата за да работят това, или пък са ги били прекалено много като малки (това е друг въпрос).Както каза, хора без мнение.

Слави си е избрал най - непретенциозните зрители.Води им разни световни фигури пред екрана, пресъздават се някакви заимсствани от реалността типажи и точно това се харесва на публиката.И като гледат си казват "Хаха, този прилича баш на бай Генчо от 3тия етаж", точно това се харесва на нашите хора.
    И така тихичко си трупа парите, докато аз и ти и не знам си кой не го харесваме и го обсъждаме.

Град
    София
    като човек не го знам какъв е тъпанар, но не може да се отрече, че е добър бизнесмен. за бедно селско момче е доста пробивен и се справя доста добре с живота с няколко милиона в джоба

Щото има пари да шмърка бело,а аз нямам все още

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    В един момент се опитва да експлоатира едни идеали, в друг момент прави свирки на коренно противоположни такива.

А и прави чалга. Непростимо.

И е банален.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си