- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За Слави Трифонов
Шоуто ми отдавна е престанало да ми бъде интересно ,както и самия той. Дразни ме това , че се държи супер безумно с екипа си , а наистина дължи 99 % от нещата на тях.
С гостите е същото - постоянното прекъсване ме побърква.![]()
To infinity and beyond.
тъп е, ама старите му песни са очень хорошо![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Изчерпа се вече и то доста, чак на моменти става дразнещо. Факт е, че се опитва да внася разнообразие и т.н. но като цяло лежи на стари лаври, а това за един шоумен /като какъвто слави се определя/ е повече от недопустимо.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от SixthSense
което си е така. си е така...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ХАХА!Първоначално написано от gsh
Ебати мозъка си !
Евала му правя на Слави, че още не се е отказал от патриотизма си. Много хубави песни има. Никое друго шоу не е останало толкова време в ефир колкото неговото (говоря от 21-ви век насам). ТАКАААААААА чееееее правете си изводчетата, ако беше селски бек дали щяха да го оставят толкова време в ефир.
пз.
http://www.vbox7.com/play:be4d5f6a
http://www.vbox7.com/play:1604bf04
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
Много вярни неща се изписаха - че е егоцентрик, че е нарцис и прочее. Но да станеш един от най-известните и богати хора в България, като реално тръгнеш от дънето, само чрез работа (той е безкраен работохолик) си заслужава похвала.
Иначе не гледам шоуто, просто защото не гледам и нямам телевизор.
Към похвалите включвам и "Бягство към победата", най-добрата продукция в телевизионния ефир, на която съм ставала свидетел.
вижте сега определяте го като...
а всъщност за да почнеш от нулата и да стигнеш до неговото ниво трябва да си точно такъв..
и това със караниците повечето си е по сценарий,не точно де
идеята е вземана от некво американско шоу,ама му забравих името
CHERNO MORE VARNA !
Най-лесно е да се коментира отстрани, но ако му влезете в ролята не знам кой как ще успее да се справи, защото за всяко едно нещо се иска майсторлък.. това че навиква екипа и т.н. всичките тези неща са прост сценарий .. а и като се замисля щом толкова от вас го ненавиждате и по вашите постове то трябва да има много малко почитатели и да е противен в хорските очи.. ноо като се замисля колко хора ходят по концертите му, колко хора се изтрепват да участват в шоуто му, когато има кастинг за нещо.. но както и да е, всеки си има мнение ..
То доста хора ходят и по чалга концерти, обективно погледнато.![]()
^^
Да... И аз се сетих за този пример. В повечето случаи многото фенове не означават, че даден продукт ( а Слави е точно това) е качествен, а просто, че е комерсиален и се възприема лесно.
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
!Първоначално написано от WinstonSmith
На българина не му трябва, като се прибере от работа, да слуша проблемите на света.
А какво му трябва?
Да си сипе ракийката, да шляпне жена си по задника като му занесе салатката и да гледа тъпо така наречения "шоумен", пускайки от време на време коментари от рода на "Аааааа, тъй тъй... Ти го рече! Кажи им на онез"?
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Общо взето - да.Всички знаем, че е така, а и ти сам го каза - ракийка, салатка, по бельо пред телевизора и Слави да върви ...Първоначално написано от WinstonSmith
Хващаш ли HBO и Hallmark?Първоначално написано от myNameIsImmortal
* Справка – аватара.
Не казвам да го приемем.Когото го дразни - не го гледа, нали ? И това, да се месим в избора на другите, противоречи на прогреса, или се бъркам![]()
Ти никога ли не си търсил неангажираш филм/книга/музика, само за да разпуснеш ? Винаги ли си в супермод да дадеш нещо на света ?
Твоята работа се гради върху мисловна дейност.Някога работил ли си 10-12 часа общак в строеж ? И това в продължение на години ? Аз не съм, но съм работил 8-10 часа на крака и само това ми стига.Сега добави и всичката мръсотия, кал, прах и чували по 40-50 килограма.Но наистина хубаво си го представи в главата и тогава ми говори, че ще му дреме на този съответен човек, дали Славчо е изтъркан или нарцис.
Може да кажете, че разсъжденията са ми плоски, ама такава е и реалността.
Така де, то ясно, че общаците (като сме подхванали тях) никой не ги е бил в главата за да работят това, или пък са ги били прекалено много като малки (това е друг въпрос).Както каза, хора без мнение.
Слави си е избрал най - непретенциозните зрители.Води им разни световни фигури пред екрана, пресъздават се някакви заимсствани от реалността типажи и точно това се харесва на публиката.И като гледат си казват "Хаха, този прилича баш на бай Генчо от 3тия етаж", точно това се харесва на нашите хора.
И така тихичко си трупа парите, докато аз и ти и не знам си кой не го харесваме и го обсъждаме.
като човек не го знам какъв е тъпанар, но не може да се отрече, че е добър бизнесмен. за бедно селско момче е доста пробивен и се справя доста добре с живота с няколко милиона в джоба
Щото има пари да шмърка бело,а аз нямам все още
В един момент се опитва да експлоатира едни идеали, в друг момент прави свирки на коренно противоположни такива.
А и прави чалга. Непростимо.
И е банален.