Не съм настроена хейтърски към него, даже преди го харесвах доста, но напоследък шоуто му се закучи и стана доста скучно. Общо взето актьорите и бенда го държат още в ефир. Вицовете му са добри - факт. Екипа му е страхотен - още един факт. Но Слави се поизчерпа вече. Песните му са много хубави и смислени, но определено дразни това, че винаги се стреми да е в центъра на вниманието. Абсолютно всеки пък, когато някой от екипа или от бенда се опитва да се изяви по някакъв начин, той го прекъсва или започва да говори неговите неща... Са мен примерно много ме изнервя като Краси Радков е в ролята на боксьора Роки-Киро и нали там си пее песничката и Слави винаги пее с него... За кво е*ати - тва си е песничката на Роки
Като човек не го знам какъв е, но евала за това, че е дал и събрал доста пари за благотворителност.

А и другото, което не ме кефи никак е, че откакто ГЕРБ са на власт, той не спря да ги хули по всякакъв начин... Говореше се нещо, че е искал да влиза в политиката, но е имал някви спречквания с Бате Бойко и оттам са се развалили отношенията им - не знам дали това е причината, но тва че постоянно плюе по Борисов не му прави чест. Едно е да направиш пародия на някого, съвсем друго е да го обиждаш и ругаеш с повод и бед повод.