- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя?
здравейте на всички аз съм надя и на 15 и искам да ви помоля за съвет...влюбих се в едно момче той е страхотен и знам че и той ме харесва но има един проблем...той е циганин разбира се не татък за какъвто всички си мислят...богат е живее в хубава къща от добро семейство е не е черен красив е ,но все пак е с такива корени.Попитах родителите си и те отвърдиха че е добро момче,но все пак бил циганин и само приятели може да бъдем.
Знам че след 2-3 дена ще ми ппредложи,но аз какво да пправя с това че е циганин въпреки че си живее като българин
Ами мила.. ти реши дали искаш да си с него.Ако испитваш чувства бъди с него! Не се влияй от хорските мнения, ти имаш свое. И все пак обясни на родителите си, че не те интересува какъв е! Един от най-добрите ми приятели е циганин и също както при теб не прилича на такъв. Има си сериозна приятелка от 8 месеца. Тя е българка и изглеждат щастливи. Всичко зависи от теб самата.
аз попринцип не се влияя,но когато родителите ми разберат ще ми забранят сигорно,затова незнам какво да правя...много съм обърканаПървоначално написано от lolssie
НЕ обръщай гръб на любовта заради хорските предразсъдъци!!!Най-добрата ми приятелка ходеше година и няколко месеца с турчин и родителите и на двамата бяха против,заради тъпите религии и убеждения...Адски тъпо е да се съобразяваш дори с родителите си щом става въпрос за любов!Живей твоя живот и бъди щастлива!!!Не се вслушвай в хорското мнение и злоба,защото злобари и сноби винаги ще има!Важното е ти как се чувстваш с негоИ с времето обясни на родителите си,че е много добро момче и им разказвай за него и с времето ще свикнат-така стана с родителите на коята приятелка..Тя и до ден днешен се вижда с него и се целуват и си се държат като гаджета,само че официално не са
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
при самата дума циганин стомаха ми се преобръща.знам, че има и нормално живеещи от тази порода, но просто не ги приемам..![]()
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Еми нормално е родителите ти да са против него, ако бях родител може би и аз щях да постъпя така... просто по новините съм гледала циганки на по 11, 12 години бременни и циганите почти нямат хигиена... абе като цяло аз по принцип мразя цигани, но щом казваш, че е културен от добро семейство не мисля, че ще е от значение. Ако ти е приятен всмисъл харесваш го, обясни му ситуацията с вашите. Че те по принцип са против циганите и така нататък, но въпреки това искаш да сте заедно и го запознай с вашите. Може пък да им направи добро впечетление, че не е като останалите цигани и някак да го приемат.
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
+1.. Действай докато е време. и все пак момичето каза, че живее като българин т.е едва ли ще се жени на 11-12.. аз също не обичам цигани но наистина има свястни! Ти прецени.УспехПървоначално написано от a1a2b3v
![]()