.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Ахаха ко да правя

Преди две-три години срещнах едно момиче в което се влюбих мн силно. Нещата не потръгнаха и аз се държах неестествено, смотано и малко зло към нея.. любов :Д Та още не съм я забравил и си мисля често за нея, но и не искам да се виждаме пак щото направих някои грешки Имам чувството, че след като я блокирах в скайп тя си прави фейкове и ме аддва.. Очертава ми се да ходя пак скоро на мястото където се срещнахме за 1-ви път. Не мисля, че шанса да я срещна е малък.. даже си е доста голям. Мъртъв съм нз ко да правя. Изповядах се

MAPATOHKOBKA

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Много мразя да чета неграмотно написани постове.
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    алее кажи къде кво не те кефи ше го правя

MAPATOHKOBKA

xaxa

Цитирай Първоначално написано от BreakTheWind
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    алее кажи къде кво не те кефи ше го правя
    Не си много тъжен, гледам?

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Резни вените, брат
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Държал си се като свиня с нея..К'во очакваш да ти се моли и да ти се обяснява в любов ли?Aко толкова държиш на нея отблокирай я и и се извини за държанието си и я покани на кафе,за да и се реваншираш...Aко не е много обидена от постъпката ти ще се съгласи..A,ако те отреже не се учудвай,ти си си виновен-на каквото си си постелил,на това ще легнеш...

ПС:Ако я видиш също можеш да и се извиниш...Няма да ти навреди да пречупиш малко гордостта и мъжкото си его...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Държал си се като свиня с нея..К'во очакваш да ти се моли и да ти се обяснява в любов ли?Aко толкова държиш на нея отблокирай я и и се извини за държанието си и я покани на кафе,за да и се реваншираш...Aко не е много обидена от постъпката ти ще се съгласи..A,ако те отреже не се учудвай,ти си си виновен-на каквото си си постелил,на това ще легнеш...

ПС:Ако я видиш също можеш да и се извиниш...Няма да ти навреди да пречупиш малко гордостта и мъжкото си его...
    омфг идея. До ся не се бях сещал, че мога да се извиня . Тва може да оправи нещата. А и не съм се държал като свиня с нея. Просто когато нещата са биеха на романтика аз никога не го разбирах тва и развалях моментите. лол. чувствам се недостоен за нея сигурно за това никога не съм отговарял на чувствата й :д
    П.П. някой каза, че не съм тъжен.. тряя ли да съм? 3 години са минали аз едвам си спомням как изглежда.

MAPATOHKOBKA

Супер фен Аватара на AutomatiC
    хахахаха, нищо не прави..
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BreakTheWind
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93

омфг идея. До ся не се бях сещал, че мога да се извиня . Тва може да оправи нещата. А и не съм се държал като свиня с нея. Просто когато нещата са биеха на романтика аз никога не го разбирах тва и развалях моментите. лол. чувствам се недостоен за нея сигурно за това никога не съм отговарял на чувствата й :д
    П.П. някой каза, че не съм тъжен.. тряя ли да съм? 3 години са минали аз едвам си спомням как изглежда.
    Ако мислиш,че и да си спомняш как изглежда сега ще е същата дълбоко се лъжеш За 3 години толкова ще се е променила...Както сигурно и ти...Както казах потърси я,не пречи,ако държиш на нея да започнеш всичко отначало...Просто я потърси и виж к'во ще стане...После поне да не се питаш все "К'во щеше да е,ако я бях потърсил?" Успех
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

да и ако е заета вече? Като си спомням тя си избираше некви скинарчета 5 години по-големи от мене и аз тряяше да чакам да я зарежат зарад странния й характер вахахаха

MAPATOHKOBKA

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ъъъ . Според мен не се и захващай да оправяш нещата май няма да се получи (;
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си