.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен Аватара на Wednesday666

Дали не прекалявам ..

Здравеите! Ето ме и мен с поредния глупав проблем .. Наистина изглежда глупав, но само за хората, който не са въвлечени в него .. Та ето го и него :
    това лято ходих на лагер в друга страна и там направих грешката да имам вземане-даване с чужденец, става дума за холандец. Лагера приключи, всеки се прибра по родините си, а ние още не бяхме приключили тази "връзка". Знам, че това не е истинска връзка, за това е в кавички .. Та цялата цака е, че аз имах някакви симпатии към него, но се появи друго момче - българин. Но при него проблема е, че е на 26 години, а аз съм само на 17 .. Единия - далече, другия - прекалено голям и аз се двуумя какво да направя ..

П.П. Да, имам симпатии към другото момче, които са напът да станат нещо по-голямо, но ме е страх да не ме нарани ..

П.П.2. Другото момче живее в друг град, но това не е проблем, защото може да идва когато пожелае

Ще ви бъда благодарна за съветите

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Не разбрах това, че е на 26г за кого е проблем? За теб или за него?
    Холандеца е бил само приятно изживяване през лятото, хубаво е да си остане такова.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ех Албенке... верно се чудиш къде те сърби вече..

Айде обясни ми тоя 26 гофишен какво ще прави с теб? Дали си наясно, че каквото и да прави ще е просто предтекст за секс

А ако наистина е толкова изпаднал че да дава мило и драго за 17 годишна въртиопашка и да ти ходи по полата... пак не ти трябва.

Оня холандец няма нужда да го коментираме

Що не си харесаш някой от твоя град?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Владии, здравей и на теб, радвам се, че подхождаш толкова сериозно към проблема ми
    Ами ще го разберем какво търси с мен, просто се чудя да му дам ли възможността да разбера

Smrazqvashta - на мен ми е проблем, защото смятам, че е мааааааааалко голямичък за мен

П.С. Холандеца просто беше част от историята, не смятам, че подлежи на коментар

Град
    В мислите на хората
    Албенче... по принцип можеш да му дадеш възможността. Кофтито е че после ти ще си с разбито сърце. Казвам ти го като мъж как се гледа на много по малките момичета.... нищо сериозно, щото лесно се връзват и са инати. Ето ти чудесна комбинация девойката да ти е само на един телефон разстояние. А и имам пресни примери по тоя случай с подобна разлика в годините

Мен да питаш.. той ти е бая извън категорията. Хич не е малко, ами направо си е бая множко

Виж с много условности аз може и да вляза във въпросната категория. Ама.. си ми мъничка и не бих се трудил изобщо.

Та такива работи

Dr. Gregory House

Прав си, доста извън категорията ми е, точно за това се чудех как да подходя
    Благодаря ти Влади, много си прав

Град
    В мислите на хората
    Сега естествено ще се намери някой, да каже че за любовта няма граници, че щом обичаш трябва да се бориш и подобни wanna-be-happy истории

Виж и си прецени в кое да вярваш. Разликата е очеизвадна

Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на JuStElly
    Любовта няма граници.

Сега сериозно ... вземи си намери някой на твойте години !!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    по-добре никoй
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Миличка,холандецът изобщо не си го слагай в сметките-било е просто лятна забивка и не се надявай,че би идвал при теб за нещо повече от секс...Ще дойде 3-4-5 пъти и като му омръзнеш ще има "Довиждане,приятно ми беше,но всичко свърши,текста четоха..."
    А за баткото...И при него положението е същото,с разликата,че няма да пътува еди-колко си км...Големите се занимават с малки само за секс или защото не могат да си хванат някоя на техните години,по простата причина,че тя ще е в час и ще знае за к'во иде реч и няма да му пусне веднага
    Най-добре не се занимавай да даваш "шансове" на к*рвари и се огледай около теб за някой не толкова голям на години,а с голямо сърце и умствен багаж,който цени жените Успех ти желая
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Голям фен
    Еми адашке аз, ако съм на твое място нито един няма да избера.Както каза владесбг този на 26 ще те използва само за секс, защото си му малка и удобна.А разстоянието с холандеца е прекалееееено голямо.
    Хора много , Човеци малко !

Не се ли научихте, че връзките по морета, лагери, екскурзии и т.н. нямат продължение? Изпитала съм го на свой гръб.

Ако питаш мен.. Нито един.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    А защо говорите само за това, че той ще я използва, като гледам и тя не изгаря от чувства по него, така че не виждам проблем. Такъв би бил, ако той наистина има чувства и би искал по-сериозни отношения, на каквито едва ли си готова.
    /ако си девствена, нещата са по-различни/

Боже..учудена съм как избираш между две момчета все едно са продукти на пазара....Любовта просто се случва ако я има.Няма моменти,в които да се питаш ,,Кой ли ще е по-добър...хммм...Този с оскубаните вежди или този с хубавия парфюм?''Как позволявате да ви минават подобни мисли...Недей така,почувствай с кой е любовта и се хвърляй,недей да мислиш и да притегляш нещата,защото тогава никога няма да усетиш насладата и болката от искрената любов.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta
    Не разбрах това, че е на 26г за кого е проблем? За теб или за него?
    Холандеца е бил само приятно изживяване през лятото, хубаво е да си остане такова.
    Много си права.
    Верно , Албенке, като се сетиш коя съм (ходехме на англисйки заедно) , може да драснеш едно ЛС,или да пишеш я у фейсбука, я у скайпа ..

Иначе, залагам за големият пич, ако се разбирате - проблеми няма да имате.

ти искаш да си направиш живота супер-труден или?да не си жената супермен?Слезни на планетата земя и се огледай...препоръчвам ти да си намериш приятел с пари и да е поне на 40г. \/

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

Супер фен Аватара на WaterLilly

Ти си знаеш Но ви е доста голяма възрастовата разлика така, че не прибързвай с нищо

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Що за въпрос? Жените винаги прекалявате и в това няма нищо учудващо.

Благодаря на всички за отговорите

moneycomeme - аз знам към кой имам истински чувства, но като няма как да се получи какво мога да направя аз за това се чудех да дам ли шанс на по-големия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си