.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.

Тема за размисъл.

Познато Ви е на почти всички, че днешно време повечето момичета мислят другия пол за женкари, безчувствени.. корави и непукисти. Че нямали сърца, използвали са, не им пукало. А пък силния пол са си втърпили, че повечето момичета, да не кажа голяма дума били разлигавени,разкрепостени. .
    Наистина по мое мнение има нещо вярно в тези чужди твърдения. И все пак се обръщам към мъжката аудитория като за начало. А именно, първата Ви любов, присърце ли беше или просто за кефа? А останалите? Изпитвате ли желание да закриляте човека до себе си, да бдите над него или просто искате да изглеждате повече в очите на другите или да задоволите своите физически нужди?

Re: Тема за размисъл.

Моята първа любов беше истинска... никога няма да я забравя! И аз наистина мисля, че има доста женкари, безчувствени малоумници мислещи само за физическите си нужди.. но има и такива които знаят защо за живи! Хубава тема

Мега фен
    Слънчице, самия ти въпрос е зададен грешно.Всяка любов е при сърце, няма такова нещо като любов за кеф.Щом си се влюбил в някой, значи работата е сериозна и не виждаш в него/нея една бройка, а човека, с който искаш да прекараш остатъка от дните си.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Първата ми, както и последвалите я 1-2 любови бяха напълно истински и винаги ще ги помня. Колегата над мен е прав, че изкуствена любов няма, просто щото не е любов, а нещо друго.

Не знам кой за кого кво мисли, но повечето момичета, че и жени са прекалено емоционални и тва почти винаги влияе на преценката им. Да не говорим, че доста от тях имат уникалния навик да се хващат с възможно най-големия боклук в околността. Ако се и влюбят в него, картинката става чудна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си