Милата.![]()
Изобщо не трябва да се чувстваш виновна за това. Мисля, че той ще разбере, че е сгрешил и ще се върне при теб. Ако ли не- прав му път.
пп добре, че си се отървала![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Ама не е като да не си се направила на отворена,де.Друг път да знаеш,че не трябва да отвръщаш по никакъв начин на такива жадни за внимание боклуци. Още по-малко с наглост и високомереност. Ядосала си ги,тва е.
Следващия път няма да правиш така. Да си благодарна,че ти се е разминало.
А твоя (бивш) приятел е пълен лигльо,ако питаш мен. Уплашил се е повече от теб,сигурно.
Приятелят ти е комплексар и страхливец. Ти баща нямаш ли? Ако това беше се случило на мен, не знам тия в коя болница щяха да бъдат. Не съжалявай за този, не те е заслужавал. : )) Успехи!![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
приятеля ти е много тъп..просто нямам думи..по-добре,че сте се разделили,ти заслужаваш нещо по-добро от него
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Олее ,милата ти !Тва пък чудо дето ти е било гадже верно си е леке
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Съжалявам за шока, който си преживяла... Приятелят ти е много зле. На твое място няма да му отговарям дори да ме търси. Относно средния пръст - вероятно това ги е предизвикало, но и ти не си знаела как да реагираш вероятно. Е, аз такива идиоти ги подминавам без да им обръщам внимание, наистина няма смисъл да отговаряме с каквото и да е, не се знае как ще ги ядосаме.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
маги го тоз чикиджия....намери си някой който наистина те обича, ама като четох...как е възможно да си 12 клас и да си 160 и 47кг![]()
Работата е ясна ... и аз съм от Бургас , свястните хора останаха МАЛКО !Първоначално написано от Dizziness
![]()
Йоо
"Почти изнасилена" ??? И аз съм почти нормален,ама не търся съчувствие.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Много биячи тук, много мозъци, много съвети. Престанете вече, Супермени с вас Супермени![]()
И много наркомани деца се пръкнаха...те затова спамят тука.Като ги хване абстиненцията и тракат по клавиатурата.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Не искам да те нападам или обвинявам, но грешката е била в тебе - не е трябвало да им показваш среден пръст! Както казаха - това ги е разгневило. На мен също (а вярвам че и на още доста момичета) ми се е случвало разни пияни и превъзбудени прасета да ми подсвиркват, да се опитват да ме заговарят или закачат по някакъв начин и просто в такива ситуации като знам, че съм сама изобщо не ги отразявам и гледам колкото се може по-бързо да се отдалеча...Най-лошото, което можеш да направиш е да почнеш да ги храниш и да им отговаряш, камоли да им показваш разни мимики, защото изобщо не ги знаеш кви са и на кво са способни...
А бившото ти гадже е голям помияр щом и обвинил тебе за всичко. Мале мен ако някой почне да ме дърпа 1000% съм убедена, че приятелят ми ще откачи и направо ще го пречукас реален риск накрая и той да си отнесе боя - поне ще се държи като мъж и ще направи нещо...
Правилно си направила, че си се разделила с него - не ти трябва такъв п*тьо, с извинение...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!