Цитирай Първоначално написано от umri
Шибано комплексирано позьорче е тоя... Ако такова нещо се случи с мое гадже ще има мъртви, дори това да съм аз.

Моя анализ на ситуацията е, че те е зарязал защото достойнството му е паднало на 0. Почти си била изнасилена и той вместо да направи нещо е отишъл да "говори" с тях. Със сигурност думите са му били " Да е баче, виж, разстроено е момичето... помислило си е, че ще я изнасилите, аре моля ти се, извини й се, че няма да може да спи... сега иска полиция да вика, а ако й се извиниш ще се успокои" Ей такива подобни речи е имало от негова страна - гарантирам. После се е почувствал като страхлива жена и дълбоко в себе си е изгубил мъжкото. В последствие е решил да си изкара всичко на теб, защото ти си слабата и тази, на която той може да върти номерца без да изяде боя. Напълно нормално е да не можеш да се защитиш в такава ситуация. Трябва с бокс да яде бой, заради отношението му след случилото се. Била си почти изнасилена, а шибаното комплексирано, насрано копеле ти вика и обвинява, че не си можела да се защитиш.
Много далече трябва да стоиш от такива помяри, защото ще те продадат за 20 лева. Точно този негов съвет за средния пръст те е докарало до това положение, защото по този начин ги предизвикваш.

Няколко съвета за самоотбрана... Купи си пиперен спрей и в такива ситуации пръскай в лицето. Ебава майката на зрението за няколко часа. Ако е отблизо имаш 2 варианта. Ритане в мъдете или бъркане в очите. Бъркаш в очите с палците. Хващаш за лицето и с палците натискаш, докато не излезе кръв.

Пиперен спрей, бъркане в очи с палците и ритане в топките. Запомни ги тия 3 неща.

Абсолютно съгласна съм с umri за всичко което каза в поста си!Може би това ,което се е случило е било за добро,понякога мисля че всичко е предопределено в този живот!Започни на ново,запознай се с нови хора,намери си ново гадже,което да не е такъв боклук!Успех!!!