Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
Цитирай Първоначално написано от petersl55
Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
Ем като ги е видял, че са буци...върща се до горе взема тежък предмет който може да размахва и да боли с него от рода на ...тръба, винкел etc. и се връща и троши кокали.
Очевидно пича е е толкова боен и шантав (пък и трябва да си доста suicide настроен да скачаш на 2+ ако не си поне 2 пъти на размер от тях) и не е посмял. Е ама ако бяха 2ма нисхилистични вече да ги е набил нали. Просто както каза бай Badr самочувствието е станало 0.
А това да не моеш да си защитиш приятелката е доста кофти положение. Поне е имал намерението...
Ти с коя глава мислиш?Земе един пистолет да ги изпозастреля...или с тръбата в главата недай си боже най-лошото ... ше ви таковам и у проблемаджиите Екшънмени
Аз знам с коя глава мисля, ама и знам с коя глава мисли оня докато бара мацката... Винкела и у гроба за такива, хич не ми е... Или и ти си от тея дет се разбират "по човешки" ...?
не бате просто мисли трезво..и дори да успееш да защитиш приятелката ти и да ги пребиеш, убиеш, утрепаш..проблемите за тебе ще станат МАААА-ЛКО по голями и ПОСЛЕ ВЪОБЩЕЕЕ-ЕЕЕ няма да ти остава време да се занимаваш с "Приятелката" ти...Играчо!!Шото тия проблеми не са като проблема "разделихме се, как да си я върна.." иначе нищо лошо и аз харесвам филмите на стивън сегал...но подяволите намираме се в българия и тук осъдиха човек който застреля неколцина роми нахлули в частният му имот с цел грабеж... бате мисли за скапаните последици