- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Съчетаване на добавки
Да съм го взимал аз метана?
Момчето не е от моята компания тренираше карате и е от бургас, често се виждахме на състезания. Доволен ли си?
Същото момче редовно си копуваше некви добавки от един магазин (аминокиселини и креатин най-вече), каза ми че видял някакъв прохормонален продукт и попитал продавача за информация, разбира се човека му обяснил но му казал че на него няма да му го продаде (а той имаше 18 ). Искам да направиш този цикъл и да споделиш после какво е станало![]()
На стаж 3-4 месеца не ти трябва нищо освен хранене и правилни тренировки с много базови упражнения. Много бързат всички, за къде и те не знаят. Ако не можеш да направиш тяло без добавки, няма да го направиш и с добавки. От 5 години тренирам и през ум не ми е минавало да прибягвам до про-хормони, да не говорим за забранените вещества... и докато имам прогрес няма да го направя. А прогрес винаги ще има, стига и акъл да има.
Пич, забрави за всякакви добавки, парите ти няма да получат добра реализация с тях. Вземи отдели няколко дена и попрочети мъжката кое и как, правилният начин на трениране и хранене на този етап обезсмисля всякакви добавки. Не си изгърмявай козовете рано-рано. Научи се на навици, това не става за година или две.
Мирт ( или поне така мисля ,че се чете ) , добавките са за месец април-май евентуално , когато стажът ми е ще е 1 година и се предполага ( наблягам на предполага) някакъв застой ; )Първоначално написано от Myrth
Тогава и монохидрат за 25 лева би те изкарал от застоя, няма нужда да скачаш директно на прохормони!!!
на мен ли говориш ? по горе съм написал че тренирам от 2 години фитнес ......Първоначално написано от Myrth
по добре ли ще е да земе стероид от похормони ? не мисля аз ти казвам че размислям след като направя 18 че и малко повечко живот и здраве половин 1 година ще видя прохормоните как са ще зема и ако още сайта съществува ще напиша темаПървоначално написано от CircleOfPain
ако си взема размислям сериозно просто малко изчаквам дори и да не си в сайта ще я пусна но не си мисли че съм като някои хора примерно давам пример някои хора си мислят ако на опаковката пише 2 хапа дай да зема 4 ефекта ще е по голям ето от тфам идват проблемите аз ще се консултирам специално с човек който разбира от тях и се занимава да ми каже как да ги пия кое как е що е и колкото ми каже толкова но няма да превиша дозата ........ към автора ако мислиш да зимаш прохормони помни 1 дозата прави отровата не превишавай това което са ти казали и няма да има странични ефекти както смятам да направя и аз .....
Момчета , къде видяхте че съм казал че ще взимам прохормони или стероиди?Първоначално написано от Golqmpi4
Страх ме е за здравето ми , а и не съм толкова вманиачен на тема тяло.Най-много протеин+ Аакг ( или някакъв хубав буустер)+ креатинова матрица.Не съм и споменавал ,че имам желание да пробвам тежки химии
Първоначално написано от FlipY
не забелязах че имаш 1 год стаж в залата при 1 год недей поне 2 и половина 3 год направи стаж и тогава може да земеш 1 прохормони да речеме
пп и аз прекалено много ценя здравето си и за тфа няма да превишавам дозата която ми кажат защото точно от ПРЕДОЗИРАНЕТО идват страничните ефекти за всичко е така .......
Един въпрос-защо ви е да си бъркате хормоните?
Интересни аргументи използвате да убедите един друг в правотата си![]()
но нормално, на тая възраст. Както и да е. По темата: прохормони и дизайнерски суплементи (дизайнерски стероиди) са две съвсем различни категории. Прохормоните под въздействието на определени ензими конвертират в съответните хормони, имат по-малко странични ефекти. Дизайнерските стероиди (суплементи) са променени версии на познати стероиди, все още незабранени от закона (макар, че с течение на времето ги забраняват, както се случи това лято), но постоянно се раждат клонинги на съответното химично съединение. М-дрола специално (С-дрол) е дизайнерски суплемент, стероид, метил-дростанолон, с всички ефекти - позитивни и негативни на стероидите, води се орална версия на мастерон. Между другото продавам една кутийка от въпросната "добавка"
90 хапа са по 10 мг, PCT е задължителна.