Цитирай Първоначално написано от CircleOfPain
С глупаци не се спори. Ако не направиш възтановителен цикъл след стероиди тестесите ще ти се свият, дори и месец да е. Анаболните стероиди вкарват чист тестостерон в организма, а хипофизата която контролира хормоните спира производството на собствен тестостерон защото нивата на тестостерон в кръвта са предостатъчни. Така тестесите закърняват и след спиране на цикъла си остават така освен ако не се използват продукти като трибестан които да подпомогнат собственото производство на тестостерон и така се възвръща нормалната функция на топките. Ама ти явно отдавна си загубил своите.
абе идиот да стероидите поне след 1 вия цикъл трябва протектори всичко е относително но прохормоните не са стероиди не случайно са лицензирани не ми се прави на много разбиращ бе палячо споко топките ми бачкат майкати ги ближе секи ден деба и некадърното копеле ще ми говори за стероиди където прохормана не е стероид а с анаболно действие и по бевзреден както вече казах дозата прави отровата кфи стероиди тфа е стара работа стероидите в днешно време излизат много по добри неща но така е като си идиот нищо няма да знаеш образовай се малко .......