Цитирай Първоначално написано от Golqmpi4
Цитирай Първоначално написано от CircleOfPain
С глупаци не се спори. Ако не направиш възтановителен цикъл след стероиди тестесите ще ти се свият, дори и месец да е. Анаболните стероиди вкарват чист тестостерон в организма, а хипофизата която контролира хормоните спира производството на собствен тестостерон защото нивата на тестостерон в кръвта са предостатъчни. Така тестесите закърняват и след спиране на цикъла си остават така освен ако не се използват продукти като трибестан които да подпомогнат собственото производство на тестостерон и така се възвръща нормалната функция на топките. Ама ти явно отдавна си загубил своите.
абе идиот да стероидите поне след 1 вия цикъл трябва протектори всичко е относително но прохормоните не са стероиди не случайно са лицензирани не ми се прави на много разбиращ бе палячо споко топките ми бачкат майкати ги ближе секи ден Д**а и некадърното копеле ще ми говори за стероиди където прохормана не е стероид а с анаболно действие и по бевзреден както вече казах дозата прави отровата кфи стероиди тфа е стара работа стероидите в днешно време излизат много по добри неща но така е като си идиот нищо няма да знаеш образовай се малко .......
Палячо тъй като прохормоналните продукти са напълно безвредни, 65 такива продукта бяха забранени на американския пазар? Пълен смешник си даже незнаеш какво представляват. Това са стероиди с ЛЕКО ПРОМЕНЕНА ФОРМУЛА чиято цел не е толкова намаляване на вредния ефект а просто за да бъде законна!!! Живей в заблуда и се трови смешник.