- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- цветни лещи
Какво мислите за цветните лещи![]()
ami az gi xaresvam ama kogato nqkoi
drug si gi e sllojil az nikoga ne bix si slojila
po prostata pri4ina 4e sum mn zle s rucete
6e zema da si izvadq okoto
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
И аз отначало преди да си ги взема се чудех как ще ги слагам,но вече свикнах и си ги слагам за нула време![]()
абе, най-хубу си е по принцип да са ти сини очичките \/
Ем много ми харесва, защото изглежда съвсем истинскоИ аз исках да си взема, но първо възникна въпросът от къде и за колко, а след коментар с приятели- не затормозяват ли очите
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Kakvo mislq za cvetnite leshti li?Ami gotini sa,haresvat mi,dori mislq da si vzimam,no trqbva da si izbera tochno kakuv cvqt shte sa.Sus sigurnost nqma da sa sini,zashtoto tova veche e poveche ot banalno.....vseki vtori e s takiva.Nqkakuv drug po-interesen cvqt shte budat.A avtorkata na temata,ti kakvi si vze?
Мен най-много ме кефат зелените наситено зелено дет са.Преди много искаш но отмина мерака...
dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !
moite sa spored pritelki neshto sredno m/u zeleno i sinio-sivi![]()
a az iskam kato na brat mi maslineno cherni :P
аз имам два вида едните са зелени-слагала съм си ги само 1-2 пътиПървоначално написано от Sexapilna_kukla
а другите които ми харесват повече са синьо-зелени много яко седят особенно на слънце
E-az taka ili ina4e 6e si zimam le6ti s diopter,pone 6te sa i cvetni-ili tumno sini,kato na Mariq v klipa i "ne te obi4am",ili 4isto 4erni....![]()
Цветните лещи са голяма гъзария, в най-положителния смисъл на думата. Тези, които най ми допадат и бих си взел, са "Котешко око". Ето:
С такива лещи ще приличам на говедо, не че сега не приличам де, но повече ще се засилва ефектът.
За цени, можете да поразпитате в някоя оптика. Вървят по около 90-120 лв. и трайността им е година-година и половина. Естествено има и по скъпи, за които трябва да се бръкнете с по 300-400 кинта. Те обикновено са ръчно изработени и рисувани. Не избирайте най-евтиното, защото лещите дразнят лигавицата на окото, както знаете.
Успех!![]()
![]()
abe na baush &lomb sa kachestveni le6tite i ne sa tolkova skupi ...
ами да, седи съвсем истинско ама зависи и от човека. аз имам една позната която си взе сини лещи и очите й бяха като стъклени. ужасно е , но пак казвам зависи и от човека според менПървоначално написано от ludo_mace
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
аз съм манячка на тема лещи имам поне 5-6 едни сини зелени лилави сиви ..и от тях разлицхни нюанси
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Е няма нищо лошо.....ако ти са некъв гаден сбирщайн или се боядисваш а очите ти изглеждат ужасни...що не!?
АЗ бип си слложила котешки или някви такива...по-абстракни!
iskam nqkoi da mi podari le6ti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз ще си взимам сини лещи за рожденния ден - сини.Аз съм с черна коса и бяла кожа и си мисля че ще ми стоят добре.Мисля преди да си взема обаче да пробвам![]()
![]()
,, за да не тръшна толкова пари на вятъра
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми според мен хубви очи са тези,които виждат,а колкото до лещите...готини са :P И аз бих си взела ама..много пари ще трябват![]()
![]()
Ако някой може да ми отговори на 2 вапроса добре ще е:
1 - колко пари струват?
2 - има ли начин да се видя с тях преди да ги купя?
Мерси предварително!
За тези, които се интересуват могат да отидат на ул. Клокотница 22, до центъра по кръводаряване. Това е мястото за контактни лещи, цветни с или без диоптер. Хората които работят там наистина си разбират от работата.
А за това при кой доктор да отидете -> ПРЕПОРЪЧВАМ ВИ Д-Р БОЙЧЕВА!![]()
Ами не съм много сигурен, но около 25лв. на леща (50лв. двете), а ако отидеш в клиниката която съм написал по горе, ще имаш възможност да пробваш различни цветове и да избереш наи-подходящите.Първоначално написано от VeSna
1-мойте струват 160леваПървоначално написано от VeSna
2-ами поне в тая оптика дет аз си ги взех ми дадоха да ги пробвам преди да си ги купя
а тези лещи за по 50лв предполагам че са пълни боклуци,ако въобще има толкова евтини лещи деПървоначално написано от ganeca
По добре си вземете някои качественни защото това не е шега работа
![]()