.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

ебана работа :@

здр....та направо - нямам никакви приятели...живея в малко село и имам мои набори но те са мн малоумни...постонно се дразнят или ще напраят някое малоумно нещо...няма кво да правя...нямам никви приятели...то колкот са малко хората в селото толкоз и наборите ми тъпи...излизам от време на време с тях но ме е срам да излизам с таквиз малоумни същества...все ще гледат да се сбият с някой или да се дразнят...и най лошото е че няма с кой да изляза примерно да поритаме..ако отида при тях все ще почнат с нещо да ме базикат....направо съм заобиколен от идиоти и малоумници...

Град
    around the world !
    Не знам на колко си години и кой клас си, но ти давам идея да се преместиш в някое училище в най-близкия град, който е до селото ти.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    мм.. ми не им обръщай внимание бе... някои хора имат крива представа за приятелство и за тях тва е константни ебавки и бъзици с някой... простотии всякакви..

Супер фен Аватара на spopi
    Ми пич ще трябва да търпиш знам че не е приятно но такъв ти е късмета.Не обръщай внимание.

Супер фен Аватара на fenasf
    Защо не си като тях ?
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Защо не си като тях ?
    Не бъди безразличен - бъди различен.

неискам около мене малоумни същества...пък амали да стана като тях, кат пален глупак и тапак...

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София

Re: ебана работа :@

Цитирай Първоначално написано от fpasysh
    здр....та направо - нямам никакви приятели...живея в малко село и имам мои набори но те са мн малоумни...постонно се дразнят или ще напраят някое малоумно нещо...няма кво да правя...нямам никви приятели...то колкот са малко хората в селото толкоз и наборите ми тъпи...излизам от време на време с тях но ме е срам да излизам с таквиз малоумни същества...все ще гледат да се сбият с някой или да се дразнят...и най лошото е че няма с кой да изляза примерно да поритаме..ако отида при тях все ще почнат с нещо да ме базикат....направо съм заобиколен от идиоти и малоумници...
    мен ми е странно..на село къде излизате? на нивата ли?
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Пич, най-доброто нещо ще е да си намериш приятел от нета, в някой форум или в някоя онлайн игра с който да комуникираш. Друг е проблема, че няма смисъл по цял ден на PC-то. Или потърси по-голями от теб,или по-малки.

Cunt - има улици, кафета, паркове ако искаш дори ...

Чети книги! ; )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си