.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

За приятелите и любовта....

Здравейте..ами моята история е че преди 3месеца скъсах с приятеля си,с който ходихме 6месеца и от тази раздяла много ме болеше ,но той избра да е така...Лятото не виждахме понеже той не беше в града.И сега когато си дойде след 3месеца чувтвата ми към него не са се променили...е реших да му простя и да пробваме пак..въпросът е там,че всичките ми приятелки са против него и постоянно ме убеждават да го оставя,може би защото знаят колко страдах заради него ,но в момента съм щастлива с него и наистина го обичам,но адски много ми липсва подкрепата на приятелите ми без тях аз не съм истински щастлива...какво да правя....

Re: За приятелите и любовта....

Цитирай Първоначално написано от mishity3
    Здравейте..ами моята история е че преди 3месеца скъсах с приятеля си,с който ходихме 6месеца и от тази раздяла много ме болеше ,но той избра да е така...Лятото не виждахме понеже той не беше в града.И сега когато си дойде след 3месеца чувтвата ми към него не са се променили...е реших да му простя и да пробваме пак..въпросът е там,че всичките ми приятелки са против него и постоянно ме убеждават да го оставя,може би защото знаят колко страдах заради него ,но в момента съм щастлива с него и наистина го обичам,но адски много ми липсва подкрепата на приятелите ми без тях аз не съм истински щастлива...какво да правя....
    АКо ти бяха истински приятели щяха да уважат решението ти въпреки, че си страдала заради него.Покажи им, че и твоето мнение има значение. Успех

Голям фен Аватара на Crazytu
    Нормално е да са против него като знаят, че те е наранил. Просто им кажи, че според теб си постъпила правилно, сега си наистина щастлива и искаш те да те подкрепят. Ако наистина са ти приятели ще те разберат.
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Да пратиш по дяволите всички, които не те подкрепят.

Find new friends.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Реагират така,за да те предпазят-именно затова са ти ИСТИНСКИ приятели-ако не бяха нямаше да им пука дали си с него или с някой друг....Върни се при момчето си и им докажи,че не са прави за него и сега ще е по-хубаво от преди Желая ти любов и само хубави мигове
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    те искат най-доброто за теб и не искат той да те наранява повече и за това,поговори с тях,кажи им че си добре с него и т.н.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Реагират по този начин, защото не искат да страдаш отново. Поговори с тях, кажи и м че ги разбираш, но просто си щастлива с това момче и дории отново да страдаш си готова да поемеш този риск. Покажи им, че тяхната подкрепа е много важна за теб. Един разговор с тях и всичко ще се оправи, ако найстина са ти приятелки ще застанат зад теб
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Те няма нито да спечелят, нито да изгубят от вашата връзка.
    Поеми цялата отговорност и бъди щастлива.
    Ако толкова искаш да задържиш приятелите си, докажи им, че си щастлива с него, че това е което искаш.
    Ако са ти истински приятели ще уважат решението ти.
    And I'm waiting - waiting for the healer.

И моята най-добра приятелка реагира по съшия начин при един подобен случай,нооо след известно време, като видя,че се чувствам добре,започна отново да ме подкрепя Може и при теб и твоите приятелки да стане така :P

Повече от фен Аватара на bлаck.cocaiнe
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka Виж мнението
    Реагират по този начин, защото не искат да страдаш отново. Поговори с тях, кажи и м че ги разбираш, но просто си щастлива с това момче и дории отново да страдаш си готова да поемеш този риск. Покажи им, че тяхната подкрепа е много важна за теб. Един разговор с тях и всичко ще се оправи, ако найстина са ти приятелки ще застанат зад теб
    напълно съм съгласна с kobrichka

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Хубаво, ама темата е от преди 2 години ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си