- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ужасни съседи
Съжелявам ако има такава тема.
Едно семейство което живее на долния етаж в съседния вход през 2-3 дена постоянно пържи риба/пържоли и т.н и пушекът идва точно към нашата тераса, където обикновено има пране. Писна ми прането да се омирсива на риба или на месо, ужасно е, затова, когато усетим, че пържат, прибираме прането и после по-бавно изсъхваОсвен това стаята ми и тя се изпълва с благоухание на скумрия или нещо друго, направо нямам думи.
Квото и да им се говори на тея идиоти, те продължават да си готвят, въобще не ги е*е.
Проблемът ми не е болка за умиране, ама се изнервих много и исках някъде да излея яда си...![]()
![]()
![]()
![]()
Освен да говориш с тях не виждам какво друго можеш да направиш обаче, както ги описа май няма да се дадат лесно![]()
Налудничево решение : Пускате им заплашителна бележка - една и съща в продължение на няколко дни .
Но все пак хората си обичат риба , месо ... те не са виновни, че вятърът духа към вас . Да се откажат от любимите си ястия ... Но пък и аз съм изпитала това с прането, ужасно е .
Love is everything!
ти кво искаш хората да не си готвят ли![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Големи проблеми имаш да знаеш. Я и аз да споделя. Живея в къща, ама такава дето има обща стена със съседната къща. Пробивал си тръби тъпия съсед и по нашите стени се появиха големи пукнатини.Ама това нищо не е. Варял си ракия на двора умника и направи пожар. Огъня почти стигна до нашия двор, дядо ми се качва на покрива да гаси с маркуч, идваха 2 пожарни, писаха ни у вестника...
Добре, че се изнесоха.
Е т`ва са проблеми, ти кво се оплакваш...![]()
аааа и при мен е така .. :X само че пердето .. майка ми кат ми изпра пердето.. и стана лошо![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”