.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    Враца

Ужасни съседи

Съжелявам ако има такава тема.
    Едно семейство което живее на долния етаж в съседния вход през 2-3 дена постоянно пържи риба/пържоли и т.н и пушекът идва точно към нашата тераса, където обикновено има пране. Писна ми прането да се омирсива на риба или на месо, ужасно е, затова, когато усетим, че пържат, прибираме прането и после по-бавно изсъхва Освен това стаята ми и тя се изпълва с благоухание на скумрия или нещо друго, направо нямам думи.
    Квото и да им се говори на тея идиоти, те продължават да си готвят, въобще не ги е*е.
    Проблемът ми не е болка за умиране, ама се изнервих много и исках някъде да излея яда си...

Освен да говориш с тях не виждам какво друго можеш да направиш обаче, както ги описа май няма да се дадат лесно

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Налудничево решение : Пускате им заплашителна бележка - една и съща в продължение на няколко дни .

Но все пак хората си обичат риба , месо ... те не са виновни, че вятърът духа към вас . Да се откажат от любимите си ястия ... Но пък и аз съм изпитала това с прането, ужасно е .
    Love is everything!

Град
    Пловдив :)))))

Супер фен Аватара на radeberger
    При нас пък съседите постоянно пържат лук .

Град
    Плевен
    ти кво искаш хората да не си готвят ли

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Големи проблеми имаш да знаеш. Я и аз да споделя. Живея в къща, ама такава дето има обща стена със съседната къща. Пробивал си тръби тъпия съсед и по нашите стени се появиха големи пукнатини.Ама това нищо не е. Варял си ракия на двора умника и направи пожар. Огъня почти стигна до нашия двор, дядо ми се качва на покрива да гаси с маркуч, идваха 2 пожарни, писаха ни у вестника...
    Добре, че се изнесоха.
    Е т`ва са проблеми, ти кво се оплакваш...

Град
    Lyon
    аааа и при мен е така .. :X само че пердето .. майка ми кат ми изпра пердето.. и стана лошо
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си