- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Момичета !!!!!
Значи има едно много хубаво момиче в другия клас . На края на годината (7клас ) тя ме покани н аедин купон след прощалното. 1 месец след този купон си се поздравявахме. И до оня ден в училише съсхто се поздрававахме , но днес все едно не ме познава . Аз между другото съм влюбен в нея . И сега направо ми идва да ... Момичета защо така правите ???![]()
( 2 пъти минах до нея и тя нищо )
It is time to chew gum and kick ass... and i am outa gum!
щот са курви бате
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
не тая просто ми разби сърцето![]()
ЦЯЛО лято си мислих за нея
Един ден момичето не е в настроение и не се държи мило с теб и си правиш такива дръзки изводи ... ?!
Love is everything!
Ами ти правил ли си нещо? Да я заговаряш, да я поканиш някъде .. Ако чакаш само тя да действа, може и да не стане .
Най - тежките думи, които човек може да чуе са: "А можеше да бъде различно".
Сигурно е осъзнала, че не те познава. Били сте на здравей-здрасти доста време, а тя повече от името ти и бившото ти училище сигурно не знае за теб. Все тая й е дали ще ти казва здрасти или не. Ако искаш нещо повече, сближете се. "Здрасти, помниш ли ме от..." и т.н. Нищо лошо не е направила, нито пък е знаела, че ти... "разбива сърцето"![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ама в коридора направо се блъснахме и даже и извинявай не каза . А и не ми се вярва да е била сърдита щот после там с нейната компания си беше в много добро настроение .![]()
Пич, просто не си част от уравнението и си е изцяло твоя вина. Не тя има влечение към теб, а ти към нея.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
хаха мн смешно ебати hatera
Това е много добър съветПървоначално написано от Chacho
![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
ама ние се познаваме мн добре даже и в тях съм ходил !
Ако само тя те заговаря, кани и тнт, мислиш ли че й е приятно? За приятелство или нещо повече има нужда от двама, които да правят големи крачки . Ако ти си седиш свит в ъгълчето, как мислиш, че ще се спре до теб?
Love is everything!
тва е много добър съветмерси ( аз искам да сме само приятели щот за нещо повецхе нема никъв шанс
Първоначално написано от l3thal
Това, че ти каза как стоят нещата, не го прави хейтър. Все пак тя, ако имаше влечение към теб, я по поглед, я по някакво държание ще я познаеш. Даде ти добър съвет, ако искаш се възползвай, ако искаш си оставай влюбен и загубен, гледай си отстрани, мисли си за нея - щом с това се задоволяваш.![]()
ами ще изпозвам съветите и ще жида кжо ще стане . надявам се да помогнат![]()
Toва е най-голямата грешка, която може да направиш. Ще се сближите, в един момент ще се усетиш, че винаги си таел надеждата да не сте просто приятели и ще сринеш всичко. Избистри си в собственото си съзнание какво наистина искаш и отиди си го вземи, не търси начин да избягаш от трудностите. Щом сте били близки, иди и й кажи, че сте се отчуждили много и искаш да промениш това. Когато си искрен може само да спечелиш. Айде успех!Първоначално написано от l3thal
Мързи ме да чета всички отговори, но да кажа.
ТОва, че не те поздравява не значи нещо толкова.. Може да не те е видяла, макар че 2 пъти... А ти поздрави ли я ,защото тогава вече е друга работата? Ако не просот я поздрави ти или я попитай направо.
Еми да възможно е, ако преди това не сте били близки и всеки път те поздравява(имам предвид да винаги да ти казва 1ва може да е помислила че ти досажда) или примерно да се е замислила защо го прави и да се е е отказала или нещо такова не знам как да го обясня. Отиди при нея и я заговори. Не може без нищо да правиш да очакваш тя да върши всичко вместо теб.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
благодаря ви много ще вида как ще тръгнат нещата дано на добре![]()
то по принцип момчетата са мн глупави и виждат едно пък мислат друго![]()
въобще не значи че те харесва
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Така започва дългото ти пътешествие...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
...и да пишеш кво е станало!Първоначално написано от fenasf
![]()
Първоначално написано от eliyiy