.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: ...

...

Здравейте! На 18 съм и както всяко момче на тази възраст доста момичета са ми грабвали окото, но за по седмица две, най-много месец. До преди година . Тогава наистина за пръв път се влюбих в едно момиче. И то не заради външният и вид, а заради това което е . Та преди около 2 месеца имах рожден ден ( осемнадесетия ) и я поканих да празнуваме . Обаче на "партито" тя се изчука с най - добрия ми приятел. Е вече не мога да ги гледам и двамата, винаги когато ги видя ме обзема някаква ярост. Преди да почнем даскало не бях в страната, но сега постоянно се засичам с момчето в квартала, а с момичето сме в един клас. След въпросната случка напълно ги игнорирах. Не им отговарях в чата, спрях да им говоря, а те май дори не разбраха защо. Реакцията ми след станалото може би не бе най подходящата, но тогава ми се стори най- добрата, а и бях воден от сляпа злоба. Така че моля ви, дайте ми съвет какво да пратя от тук нататък.

П.П. съжалявам ако има правописни грешки или тъпи фрази, но в момента съм доста нервен и може да съм сгрешил нещо.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Като за начало им се извини , че си такъв егоистичен задник.

Супер фен Аватара на radeberger
    След като момичето не е било заедно с никой (включително и с теб) значи може да си се чука с който си иска.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Ситуацията има много гледни точки, за да се прецени кой е егоиста.

Баси небалансирания тип си батка...първо вземи направи нещо да си овладееш емоциите. Второ нямаш право да се сърдиш на нито един от 2мата, ако те не са били наясно с твоите мисли и намерения. Важи еднакво и за 2мата.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Споделям мнението на GregoryHouse.С малка добавка...мислиш като дете на 14,без да искам да те засегна персонално.Помисли над поведението си,изложи всички факти пред себе си и ще ти стане ясно,че не мислиш,както трябва в конкретната ситуация.Как да действаш ли?Както ще се чувстваш по-щастлив.

Голям фен Аватара на Crazytu
    Много глупаво си постъпил, при положение, че нито един от двамата не е знаел за чувствата ти. Така че единственото, което можеш да направиш е да им се извиниш за поведението си.
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Доколкото разбирам си се влюбил в нея,а тя не знае за чувствата ти,както и той не знае..Тогава нямаш право да им държиш сметка,че са се изч*кали при положение,че не са били наясно с чувствата ти..Някак си детско е,просто си преглътни гордостта и яростта и започни пак да контактуваш с тях...Те с нищо не са ти виновни,че си криел чувствата си и сега при свършен факт ревнуваш и се дразниш...Тя все пак не ти е гадже,за да и държиш сметка к'во и с кой прави...Гледай по-зряло на нещата,не се дръж като пубертет!!!
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Баси небалансирания тип си батка...първо вземи направи нещо да си овладееш емоциите. Второ нямаш право да се сърдиш на нито един от 2мата, ако те не са били наясно с твоите мисли и намерения. Важи еднакво и за 2мата.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ок брат не искам да те обиждам...
    В такъв момент е приемливо да се ядосаш ама направо да си толкова бесен че да искаш да го убиеш твоя приятел и нея....Но уви трябва да запазиш гнева за себе си ...Те не са разбрали защо се държиш така с тях защото си се държал малоумно и прибързано...
    Извини им се и ако момичето още ти допада пробвай пак (но само в случай че тя не ходи с приятеля ти и няма намерения да го направи)
    и хоуп и хелпд

Uploaded with ImageShack.us

Е много добър приятел ти е бил тоя!!! .. Най-добрия..и аз имам един такъв и като види момичета ме за*бва всеки път..просто го приеми приятелят ти е женкар..а момичето е к^рва..

ПП: Това е в случай ако и двамата са знаели какви са ти там чувствата..

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    По принцип нямаш право да се сърдиш на нито един от двамата. Както казаха останалите, тя не е имала никакъв контакт с теб, за да се съобрази с теб.Може да прави секс с когото пожелае.
    Що се отнася до момчето (най-добрият ти приятел), той знаел ли е за чувствата ти към това момиче?!?!
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си