Здравейте! На 18 съм и както всяко момче на тази възраст доста момичета са ми грабвали окото, но за по седмица две, най-много месец. До преди година . Тогава наистина за пръв път се влюбих в едно момиче. И то не заради външният и вид, а заради това което е . Та преди около 2 месеца имах рожден ден ( осемнадесетия ) и я поканих да празнуваме . Обаче на "партито" тя се изчука с най - добрия ми приятел. Е вече не мога да ги гледам и двамата, винаги когато ги видя ме обзема някаква ярост. Преди да почнем даскало не бях в страната, но сега постоянно се засичам с момчето в квартала, а с момичето сме в един клас. След въпросната случка напълно ги игнорирах. Не им отговарях в чата, спрях да им говоря, а те май дори не разбраха защо. Реакцията ми след станалото може би не бе най подходящата, но тогава ми се стори най- добрата, а и бях воден от сляпа злоба. Така че моля ви, дайте ми съвет какво да пратя от тук нататък.
П.П. съжалявам ако има правописни грешки или тъпи фрази, но в момента съм доста нервен и може да съм сгрешил нещо.