.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

странен учител

какво да правя когато учителят ми по англ е малко грешен.Защото той пише 2 за нищо и бърка думите th той го чете като ц а в англ няма такова нещо,казва и ,че е бонбони и плодове се крадът и ,че е нормално да сее бяга от час. .как да се оправя за бога с такъв учител?

Супер фен Аватара на radeberger
    Бягай от час.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Ми не можеш да се оправиш ... човека си е такъв и това е.Кради бонбони и бягай от час!Това е решението!

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly
    Ми не можеш да се оправиш ... човека си е такъв и това е.Кради бонбони и бягай от час!Това е решението!

Какво може да направите?? Ми записваш го на телефона как чете (с даденото th и всичките му глупости), и това пред директора заедно с подписка от родителите...Лошото е, че ако не се получи може да ви намрази ама той така или иначе ви пише 2ки .

Другото, което можеш да направиш е да четеш даденото th за Ц като него... различни учители различно преподаване (неговото е грешно да, но ако го четеш така както той казва нищо, че греши можеш да си повишиш оцеката )
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Бягай от час.
    stava

if you build a bridge to nowhere that nowhere becomes somewhere.

Ех, да си имах и аз такъв учител. Наща е малко откачена ама в лошия смисъл. ЗНачи тя по анг.ез знае всичко няма как да направи грешка или да допусне ние да направим. И ако избягаме от час ще ни пише 2-ки и ще ни намрази. За тва ти се радвай ,че имаш такъв даскал. И решението на проблема ти е - ми бягай от час.
    Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..

ЖЕНСКО СЪМ !

Мега фен Аватара на sasha_90
    След като можело да се бяга от час-бягай от неговия.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Записваш /на телефона/ как чете th и как ви казва,
    че е нормално да се бяга от час,
    и да се крадат бонбони и зеленчуци..След това отиваш при директора и го показваш - тогава той би трябвало да предприеме някакви мерки срещу него..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Записваш /на телефона/ как чете th и как ви казва,
    че е нормално да се бяга от час,
    и да се крадат бонбони и зеленчуци..След това отиваш при директора и го показваш - тогава той би трябвало да предприеме някакви мерки срещу него..
    +1
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Ми то и мойта госпожа по матем идва пияна на даскало и залита докато обяснява, но ко да прая

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си