- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е да се влюби ?
Възможно ли е момиче да се влюби в момче което не е харесвала преди това.В смисъл тя не харесва момчетo като се запознават ама след като прекарват определено време заедно тя се влюбва ? Има ли такива случаи ?
Понякога момичетата осъзнават,че не са просто гей,а са бисексуални...Ако намерят точния човек,променят и въгледите си...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Възможно![]()
Could I have this kiss foreva`?
Ами сигурно е възможно , но това показва , че това момиче не е тази , за която се мисли...
Ако аз съм рибка , Интернета е море , а т.нар."Хакери" са рибарите , то тогава ще стана вечерята на някой изпечен рибар доста бързо =(
ТОЗИ ФОРУМ Е FULL/MAX с FLOOD-ери!!!
Какво е това?! Отговори ли ще получа тук?!
Модератори , направете нещо!
може
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от epicfailbg
And I'm waiting - waiting for the healer.
Нядавай се,надявай се...its free!
Не знам , ей сега ще погледна на боба и на лющяна и щи кажа по-късно![]()
Против законите на природата е..според мен направо за клада е.. ама все пак се е осъзнала че момичетата трябва да бъдат с момчетата и обратно и заслужава по-леко наказание![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
едит:Не че не харесва момчета.А просто това момче не го е харесвалаизинявам се за объркването
![]()
Тука нещо му куца на въпроса...
1. Ти не знаеш тя дали не е изпитвала поне някаква малка симпатия.
2. Хората не се захаресват на момента, в който се срещнат за пръв път. [без да взимам под внимание въздействието на феромоните]
3. Ако дълго време сте наистина само приятели, нямаш почти никакъв шанс.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.