- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- малко съвети от по напредналите :D
абе почнах да ходя на фитнес ама ай да препоръчате някой хранителни добавки там креатин, мреатин ала-бала....ама да не са мн скъпички100 лева макс
че криза....
![]()
ето моите "параметри":
47 кила![]()
14 години![]()
165 см
поразгледах из нета та се спрях на няколко: JACK3D, кре-алкалин, креатин монохидрат, MUSCLESPEED MS4
и айде моля без коментари от сорта: абе малък де си тръгнал на фитнес![]()
базик бе Луилипсувайте си на воля полезно е за здравето
![]()
Малък си за такива добавки
от мъслспийд ще умреш на 2рия ден![]()
От начал осе тренира чисто, след време (няколко месеца) си вземи протеин/креатин монохидрат и ЯЖ!!!
Човек и аз съм на 14 и горещо не ти препоръчвам хранителни добавки на тая възраст,са си подрастващ....
JACK3D на 14 години ти болен ли си ...........
Musclespeed на 14... още по-злеПървоначално написано от Golqmpi4
![]()
е ми начи почвам си креатинчето![]()
![]()
![]()
почвай да ядеш пишляме такова и остави добавките защото даже не знаеш какво представляват![]()
Как да не знае, мисли че с креатина и с протеина ще качи 20 кила мускул за 2 месеца...Първоначално написано от CircleOfPain
Яж здраво, тренирай и като понапреднеш малко можеш да си вземеш някои добавки.
47 кила с мокри гащи ще ми говори за креатин и азотни бустъри смяяяяяяяях![]()
Яж по две пилета на ден и не ти трубват никви добавки, по-вкусно и по-полезно е![]()
Пилешките пържоли не са чак толкова хубави, има и хубави ама трябва да са по-сухи...
Кое е по-хубавото от протеинче с вкус шоколад и кокос или просто шоколад с гъста пяна![]()
абе Ей тва не беше ли онзи от онази тема там 47 килограмовия бияч обаче с нов ник![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
човек ти си много нисък и тежиш супер малко ... къде си тръгнал ... може да направиш нещо,но трябва да се спукаш да ядеш да го поддържаш и стани поне 55 килаПървоначално написано от fpasysh
Ти си МРАЗИШ тялото !!![]()
Първоначално написано от awerw
Първоначално написано от LifeFitness0
абе вас май ви гони параноятакъв бияч и къв 17 годишен ви гони бе
![]()
Същия. Да не го дразним, че ще ни пребие всичките тук.Първоначално написано от awerw
![]()
земи тренирай нещо,като волейбол ,футбол, баскетбол,а не веднага при тежестите.Първо тряя имаш обща физика,а и до колкото съм чувал на фитнес е добре да се ходи от 16 години натам : )
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
еми баскетбол играя...мерси за съветаПървоначално написано от Everytime
![]()
Който ти го е казал, не ти е приятел.Първоначално написано от Everytime