.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 85

Hybrid View

Много ревнувам, макар че му вярвам/донякъде/. Най точно казано: аз съм болезнено ревнива. Трудно мога да контролирам това. Също съм и доста ревнувана.. Бе общо взето шитава работа, ама на...
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Ох с теб неможе да се спори ама...
    Ти си си наумила, че след време ще стане нещо в която и да е връзка и ще има изневяра.. недей така.
    Не съм казала че причината за изневярата е само една - разнообразието.Може да е всякаква - заради проблеми м/у двамата, пиянски истории, хладното държание на единия към другия или просто липса на нещо в половия им живот.. много могат да бъдат причините няма смисъл да ти ги изброявам, защото предполагам, че ги знаеш.
    Та моята идея с предния ми пост беше да ти кажа, че дори и да се променя човека до теб (както ти каза), ако наистина е имало обич, доверие и наистина е държал на теб и иска
    нещо ново,което да му е в категорията
    няма да се стигне до изневяра, а ще има едно нормално преключване на отношенията.
    Просто престани да се самозаблуждаваш,че винаги ще познаваш някого
    - А за това тука ме срази.. ти не контактуваш ли с хората около теб (говоря и за приятели не само гаджета), че да осетиш, че въпросния човек се променя и следователно да поговорите за тази промяна

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Понякога, е добре де, в повечето случаи ревнувам, но си мисля, че ставам параноичка...
    ии започвам да си повтарям, че няма смисъл и че той ще остане с мен и че въпросното момиче няма как да ми го отмъкне.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Няма нищо,ама нищо по-лошо от това да ревнуваш.Само се самоизмъчваш,а и изнервяш половинката си.Казвам го от личен опит,защото преди бях точно такава.Вероятно ако сега отново се влюбя пак ще почна да се вманиачавам де..
    А и преди смятах,че когато гаджето ми ме ревнува това е признак,че държи на мен.Да бе..така си мислех до момента,в който наистина не почна да ме ревнува...ужасно досадно е да обясняваш къде си бил всяка секунда и с кой и да изпадаш в истерии понеже не ти вярва...

Честно,защо трябва да ги има всичките тези драми? Нима животът ни нямаше да е по-хубав без това ежедневно да се измъчваме над дилемата "обича ме - не ме обича" , "дали наистина е с приятели ,или е с друго момиче".
    А особено ми стана странен един парадокс - тези ,които не ги е страх от изневерите,защо изобщо ревнуват? В смисъл - два варианта са - или обичаш и вярваш на човека до теб и не ревнуваш,защото няма от какво ИЛИ го обичаш и му вярваш,знаеш,че може да стане някой гаф,непреднамерен,който обаче няма да промени отношенията ви.От какво се ревнува?

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Ревнива съм,да,но съм на принципа,че ревността е безмислена - ако е решил да изневери,иди го спри И все пак - аз ревнувам рядко,но и мен искам да ме ревнуват в малки дози ( малки! ),за да разбера,че той се интересува от мен ..
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

realno.bg

Омръзна ли ви да пазите чуждите тайни?
    Това е мястото, в което можете да пишете клюки и качвате снимки без ограничения.
    Намерете бутона Добави статия. Дали някои не пише за вас в този момент?
    Проверете още сега, за да не останете изненадани.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^

Re: realno.bg

Цитирай Първоначално написано от reflection89
    Омръзна ли ви да пазите чуждите тайни?
    Това е мястото, в което можете да пишете клюки и качвате снимки без ограничения.
    Намерете бутона Добави статия. Дали някои не пише за вас в този момент?
    Проверете още сега, за да не останете изненадани.

И това какво общо има с темата ? оО
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Може да се каже че съм доооста ревенива . просто не понасям ако някоя се навърта около моето момче.. просто горко и ако го докосне

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SisinkaS
    А за това тука ме срази.. ти не контактуваш ли с хората около теб (говоря и за приятели не само гаджета), че да осетиш, че въпросния човек се променя и следователно да поговорите за тази промяна
    Е баш да съм си наумила,не...Не само физическата изневяра е важна...Всмисъл,ако се стигне дотам да няма какво да си кажете и всеки да живее свой си живот и да се виждате и да правите секс едва ли не по задължение не е ли почти едно и също?Пак не те устройва...А за промяната...Това е дъъъъъълга тема...Ако е отворен и открит човек,който обича да споделя естествено,че ще забележиш и ще поговорите..Но има и хора,които таят всичко в себе си и се преструват дълго време,защото ги е страх да направят нещо ново,тоест да прекратят връзката..Страх ги от бъдещето,от неизвестното..И ако човекът до теб е точно такъв какво правим?И да контактуваш с него..може да усетиш,че нещо не е наред,но ако той не дава и дума да се каже за споделяне и казва,че все всичко е наред к'во правим? Всичко е доста относително,зависи от човека,от обстоятелствата...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Dyvkaaa
    И аз сум доста ревнина,но се научих да го прикривам..понякога ми е доста трудно,но си трая и броя до 3,за да не изруся някой простотия
    Като не я изрусиш,гледай да я накъдриш поне тая простотия...

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Мега фен Аватара на xoxi
    Не съм ревнива!
    Имам огромно доверие на човека до мен. Никога не ми е давал повод за ревност..
    Не си представям да го ревнувам от това с кой излиза примерно. Той има приятелки момичета и понякога ми казва, че е обещал да излезе с тях, за това с мен ще излезе друг път. Окей, аз това го приемам съвсем нормално. И аз имам приятели от другия пол и знам какво е. Но много мои приятелки не го разбират това. За тях едно такова излизане е равносилно на изневяра.
    И спря да се върти за миг земята..

Ако има по-ревнив човек от мен... си режа главата ревнувам дори бившите си ... Обиам и мен да ме ревнуват , защото така доказват 4е и аз не съм им безразлична... ;Ддд

Град
    DreamLand
    Цитирай Първоначално написано от Falllllacy
    Трябва да се случи нещо, което да е неуспорим фактор за моята ревност. Не обръщам внимание на някакви дреболии.
    НапЪлНо съгЛасна !! .... =D>
    Живей един път, но както трябва. Слънцето няма цяла вечност да те радва! . . ♫

Град
    Пловдив
    Май засега сме горе-долу 50/50 ревниви с/у "спокойни" добре,че поне не съм единствена ревнивка

Повече от фен Аватара на w0lf
    аз дори не съм с обичаната ми а я ревнувам въпреки че не мога да направя нищо
    смятай
    madafaka

Град
    Пловдив
    ^Може би си има причина,за да не си с нея...? А това дори и вътрешно да държиш сметка на някого,с който не си е доста тъпичко и чиста проба егоизъм

Повече от фен Аватара на w0lf
    аз не държа никва сметка
    просто си се ядосвам че навремето я изпуснах и кат видя някой плехар да и се натяга ми става некво тъпо
    madafaka

Не само физическата изневяра е важна
    - Ще ми кажеш, че ревнуваш приятеля си и от мислите му ли?! .. Горкия Не, че нещо ама то това вече е ..психарска история ..Не се обиждай, поне на мен ми се вижда доста налудничево да ревнувам моя от това което си мисли, вместо да се радвам, че е с мен и тия неща му остават само в мислите.
    ..А относно останалото.. Незнам кой нормален и разумен човек би продължил такава връзка
    да няма какво да си кажете и всеки да живее свой си живот и да се виждате и да правите секс
    - то просто няма смисъл от връзка тогава.И айде кажи ми каква връзка би имала с човек, който не ти споделя нищо. Ако не си наясно да ти кажа, че един от най-важните фактори в една връзка е двамата да са си близки, не само гаджета, а и приятели.Не напразно е казано, че къща изградена без основи в/у пясък е като връзка започната без приятелство.Ако не си го разбрала това да ти го обясня.. няма как да имаш пълноценна връзка с човека до теб ако не си споделяте.Най-малкото - затова сте заедно, да се подкрепяте взаимно, да знаеш, че имаш на кой да разчиташ до теб.. а не само да излизате наляво надясно и да правите секс...Нормално и нужно на връзката е да си споделяте от най-сериозните неща и проблеми засягащи теб или него или връзката ви, до най-дребните неща - маникюра ти, крема му за бръснене и т.н. А мисля, че и ти всеки друг тука си имате достатъчно пипи в главата, за да осети, че нещо куца в връзката даже и другия да не дава и дума да се каже за такова нещо.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    И аз съм доста ревнива. Ронякога го задушавам без да го искам, но се опитвам да не показвам когато ревнувам .. И знам, че тази ревност може да разбие връзката ни, но какво да направя като около него постонно е пълно с момичета, които го свалят .. А знам, че е с мен и няма да направи някоя глупост, ама на момче можеш ли да имаш вяра ...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    Пловдив
    [quote="SisinkaS"]
    Не само физическата изневяра е важна
    - Ще ми кажеш, че ревнуваш приятеля си и от мислите му ли?! .. Горкия Не, че нещо ама то това вече е ..психарска история ..Не се обиждай, поне на мен ми се вижда доста налудничево да ревнувам моя от това което си мисли, вместо да се радвам, че е с мен и тия неща му остават само в мислите.

Хахаха мила,къде казах,че ревнувам приятеля си от мислите
    му? Имах предвид,че това,че още не е бил с един човек физически,не пречи да иска да е с него,да мисли само за него и т.н...Тоест да си пада по друга докато е с теб и да се прави,че всичко е наред...Това,че не е направил дадено нещо с действия не го прави по-маловажно и за мен пак е изневяра(а че,за да се стигне дотам причината не е само в едната страна е отделен въпрос )

Да,за другото съм напълно,ама 100 процентово съгласна,но има всякакви хора,които се самозаблуждават,че всичко е наред и не им пречи липсата на комуникация...Което аз лично не го разбирам...
    Това,което пиша попринцип не го отнасям винаги пряко към мен и моите възгледи за моята връзка,а говоря в общ план,защото разни хора,разни идеали...

Аз съм ревнива и то май доста. И то не само към гаджетата си, ми и към приятелите си примерно. С времето обаче се научих да не се държа толкова детински и разбрах, че в живота на любимите ми хора има и други, освен мен, които също заслужават и си искат вниманието. Светът не се върти около мен и това беше най-тъжното ми откритие. Ревност баш в една връзка не трябва да има, по-скоро някаква... заинтересованост. Не ти ли пука и грам какво прави и с кого човечето до теб, значи изобщо не се интересуваш от човека до теб и от връзката ви.

Иначе аз гледам да се сдържам. Случвало се е да се подразня, в такива моменти обикновено предпочитам да си отклоня мислите в друга посока и да поутихна за определен период от време(т.е да стана по-мълчалива, което не е особено типично за мен понеже постоянно бърборя).

Виж сега.. едно е да е хлътнал по друга след като вече има връзка с теб и да си трае примерно, а съвсем друго е просто да си мисли и да му се иска да из*ука еди коя си докато е с теб, НО да НЕ го направи.. има известна разлика в тея неща..
    Няма смисъл да продалжаваме да спорим, защото гледаме от съвсем различни точки.. говориш за един тип хора, вземаш всички типове характер за пример, а аз не защото просто немога да си представя връзка с някого който не споделя с мен нищичко.Примерно човека до мен не е ли открит.. всички карти да са на масата, да се знае всичко от до .. пътя и да го няма
    . То е ясно като бял ден, че това няма да го бъде.. няма как да се опознаят персоните, от там доверието ..- на 100% ще липсва.. и ей каде ти и ревност ии скандали и какво ли още не Следователно драги мои .. комуникираите помежу си

Град
    Пловдив
    Съгласна-комуникацията е може би най-важното в една връзка Без разговори помежду си една връзка заникъде не е...

аззззззззз

И аз съм ревнива,защото ме е страх да не го загубя...А той не ревнува даже ми го е казвал,от различни градове сме и нз какво да правя.Много хора ми казват ,че такава връзка не продалжава дълго и че до като е време да се разделим... Аз имам чуства към него,а той към мен дали има НЗ вИНАГИ АЗ МУ СЕ ОБАждам 1-ва,пиша му и смс някой път той пише пръв.иначе и по скайпа си пишим.но др е да се виждаме всеки ден ,по скаипа вече почти не си пишим -само здр тук съм,излизам ,отивам да се къпя с малки исключения,понякои път тряя го разпитвам за да напише нещо(казвал ми е че не обича да пише по скаипа)иии съм го приела това че наближава края на връзката ,ако може да се нарече така!
    ПЛОВДИВ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си