- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревността - Добър Приятел/Най-Големият Ни Враг
Много ревнувам, макар че му вярвам/донякъде/. Най точно казано: аз съм болезнено ревнива. Трудно мога да контролирам това. Също съм и доста ревнувана.. Бе общо взето шитава работа, ама на...![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Ох с теб неможе да се спори ама...
Ти си си наумила, че след време ще стане нещо в която и да е връзка и ще има изневяра.. недей така.
Не съм казала че причината за изневярата е само една - разнообразието.Може да е всякаква - заради проблеми м/у двамата, пиянски истории, хладното държание на единия към другия или просто липса на нещо в половия им живот.. много могат да бъдат причините няма смисъл да ти ги изброявам, защото предполагам, че ги знаеш.
Та моята идея с предния ми пост беше да ти кажа, че дори и да се променя човека до теб (както ти каза), ако наистина е имало обич, доверие и наистина е държал на теб и исканяма да се стигне до изневяра, а ще има едно нормално преключване на отношенията.нещо ново,което да му е в категорията
- А за това тука ме срази.. ти не контактуваш ли с хората около теб (говоря и за приятели не само гаджета), че да осетиш, че въпросния човек се променя и следователно да поговорите за тази промянаПросто престани да се самозаблуждаваш,че винаги ще познаваш някого![]()
Понякога, е добре де, в повечето случаи ревнувам, но си мисля, че ставам параноичка...
ии започвам да си повтарям, че няма смисъл и че той ще остане с мен и че въпросното момиче няма как да ми го отмъкне.
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Няма нищо,ама нищо по-лошо от това да ревнуваш.Само се самоизмъчваш,а и изнервяш половинката си.Казвам го от личен опит,защото преди бях точно такава.Вероятно ако сега отново се влюбя пак ще почна да се вманиачавам де..
А и преди смятах,че когато гаджето ми ме ревнува това е признак,че държи на мен.Да бе..така си мислех до момента,в който наистина не почна да ме ревнува...ужасно досадно е да обясняваш къде си бил всяка секунда и с кой и да изпадаш в истерии понеже не ти вярва...
Честно,защо трябва да ги има всичките тези драми? Нима животът ни нямаше да е по-хубав без това ежедневно да се измъчваме над дилемата "обича ме - не ме обича" , "дали наистина е с приятели ,или е с друго момиче".
А особено ми стана странен един парадокс - тези ,които не ги е страх от изневерите,защо изобщо ревнуват? В смисъл - два варианта са - или обичаш и вярваш на човека до теб и не ревнуваш,защото няма от какво ИЛИ го обичаш и му вярваш,знаеш,че може да стане някой гаф,непреднамерен,който обаче няма да промени отношенията ви.От какво се ревнува?
Ревнива съм,да,но съм на принципа,че ревността е безмислена - ако е решил да изневери,иди го сприИ все пак - аз ревнувам рядко,но и мен искам да ме ревнуват в малки дози ( малки! ),за да разбера,че той се интересува от мен ..
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Омръзна ли ви да пазите чуждите тайни?
Това е мястото, в което можете да пишете клюки и качвате снимки без ограничения.
Намерете бутона Добави статия. Дали някои не пише за вас в този момент?
Проверете още сега, за да не останете изненадани.![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от reflection89
И това какво общо има с темата ? оО
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Може да се каже че съм доооста ревенива. просто не понасям ако някоя се навърта около моето момче.. просто горко и ако го докосне
![]()
![]()
Е баш да съм си наумила,не...Не само физическата изневяра е важна...Всмисъл,ако се стигне дотам да няма какво да си кажете и всеки да живее свой си живот и да се виждате и да правите секс едва ли не по задължение не е ли почти едно и също?Пак не те устройва...А за промяната...Това е дъъъъъълга тема...Ако е отворен и открит човек,който обича да споделя естествено,че ще забележиш и ще поговорите..Но има и хора,които таят всичко в себе си и се преструват дълго време,защото ги е страх да направят нещо ново,тоест да прекратят връзката..Страх ги от бъдещето,от неизвестното..И ако човекът до теб е точно такъв какво правим?И да контактуваш с него..може да усетиш,че нещо не е наред,но ако той не дава и дума да се каже за споделяне и казва,че все всичко е наред к'во правим?Първоначално написано от SisinkaS
Всичко е доста относително,зависи от човека,от обстоятелствата...
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Като не я изрусиш,гледай да я накъдриш поне тая простотия...Първоначално написано от Dyvkaaa
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Не съм ревнива!
Имам огромно доверие на човека до мен. Никога не ми е давал повод за ревност..
Не си представям да го ревнувам от това с кой излиза примерно. Той има приятелки момичета и понякога ми казва, че е обещал да излезе с тях, за това с мен ще излезе друг път. Окей, аз това го приемам съвсем нормално. И аз имам приятели от другия пол и знам какво е. Но много мои приятелки не го разбират това. За тях едно такова излизане е равносилно на изневяра.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Ако има по-ревнив човек от мен... си режа главата ревнувам дори бившите си![]()
![]()
![]()
... Обиам и мен да ме ревнуват , защото така доказват 4е и аз не съм им безразлична... ;Ддд
НапЪлНо съгЛасна !! .... =D>Първоначално написано от Falllllacy
Живей един път, но както трябва. Слънцето няма цяла вечност да те радва!. . ♫
Май засега сме горе-долу 50/50 ревниви с/у "спокойни"![]()
![]()
добре,че поне не съм единствена ревнивка
![]()
![]()
![]()
аз дори не съм с обичаната ми а я ревнувам въпреки че не мога да направя нищо
смятай![]()
madafaka
^Може би си има причина,за да не си с нея...? А това дори и вътрешно да държиш сметка на някого,с който не си е доста тъпичко и чиста проба егоизъм![]()
аз не държа никва сметка
просто си се ядосвам че навремето я изпуснах и кат видя някой плехар да и се натяга ми става некво тъпо
madafaka
- Ще ми кажеш, че ревнуваш приятеля си и от мислите му ли?! .. ГоркияНе само физическата изневяра е важнаНе, че нещо ама то това вече е ..психарска история ..Не се обиждай, поне на мен ми се вижда доста налудничево да ревнувам моя от това което си мисли, вместо да се радвам, че е с мен и тия неща му остават само в мислите.
..А относно останалото.. Незнам кой нормален и разумен човек би продължил такава връзка- то просто няма смисъл от връзка тогава.И айде кажи ми каква връзка би имала с човек, който не ти споделя нищо. Ако не си наясно да ти кажа, че един от най-важните фактори в една връзка е двамата да са си близки, не само гаджета, а и приятели.Не напразно е казано, че къща изградена без основи в/у пясък е като връзка започната без приятелство.Ако не си го разбрала това да ти го обясня.. няма как да имаш пълноценна връзка с човека до теб ако не си споделяте.Най-малкото - затова сте заедно, да се подкрепяте взаимно, да знаеш, че имаш на кой да разчиташ до теб.. а не само да излизате наляво надясно и да правите секс...Нормално и нужно на връзката е да си споделяте от най-сериозните неща и проблеми засягащи теб или него или връзката ви, до най-дребните неща - маникюра ти, крема му за бръснене и т.н. А мисля, че и ти всеки друг тука си имате достатъчно пипи в главата, за да осети, че нещо куца в връзката даже и другия да не дава и дума да се каже за такова нещо.да няма какво да си кажете и всеки да живее свой си живот и да се виждате и да правите секс
И аз съм доста ревнива. Ронякога го задушавам без да го искам, но се опитвам да не показвам когато ревнувам .. И знам, че тази ревност може да разбие връзката ни, но какво да направя като около него постонно е пълно с момичета, които го свалят .. А знам, че е с мен и няма да направи някоя глупост, ама на момче можеш ли да имаш вяра ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
[quote="SisinkaS"]- Ще ми кажеш, че ревнуваш приятеля си и от мислите му ли?! .. ГоркияНе само физическата изневяра е важнаНе, че нещо ама то това вече е ..психарска история ..Не се обиждай, поне на мен ми се вижда доста налудничево да ревнувам моя от това което си мисли, вместо да се радвам, че е с мен и тия неща му остават само в мислите.
Хахаха мила,къде казах,че ревнувам приятеля си от мислите
му?![]()
![]()
Имах предвид,че това,че още не е бил с един човек физически,не пречи да иска да е с него,да мисли само за него и т.н...Тоест да си пада по друга докато е с теб и да се прави,че всичко е наред...Това,че не е направил дадено нещо с действия не го прави по-маловажно и за мен пак е изневяра(а че,за да се стигне дотам причината не е само в едната страна е отделен въпрос
)
Да,за другото съм напълно,ама 100 процентово съгласна,но има всякакви хора,които се самозаблуждават,че всичко е наред и не им пречи липсата на комуникация...Което аз лично не го разбирам...
Това,което пиша попринцип не го отнасям винаги пряко към мен и моите възгледи за моята връзка,а говоря в общ план,защото разни хора,разни идеали...![]()
Аз съм ревнива и то май доста.И то не само към гаджетата си, ми и към приятелите си примерно.
С времето обаче се научих да не се държа толкова детински и разбрах, че в живота на любимите ми хора има и други, освен мен, които също заслужават и си искат вниманието. Светът не се върти около мен и това беше най-тъжното ми откритие.
Ревност баш в една връзка не трябва да има, по-скоро някаква... заинтересованост. Не ти ли пука и грам какво прави и с кого човечето до теб, значи изобщо не се интересуваш от човека до теб и от връзката ви.
Иначе аз гледам да се сдържам. Случвало се е да се подразня, в такива моменти обикновено предпочитам да си отклоня мислите в друга посока и да поутихна за определен период от време(т.е да стана по-мълчалива, което не е особено типично за мен понеже постоянно бърборя).
Виж сега.. едно е да е хлътнал по друга след като вече има връзка с теб и да си трае примерно, а съвсем друго е просто да си мисли и да му се иска да из*ука еди коя си докато е с теб, НО да НЕ го направи.. има известна разлика в тея неща..
Няма смисъл да продалжаваме да спорим, защото гледаме от съвсем различни точки.. говориш за един тип хора, вземаш всички типове характер за пример, а аз не защото просто немога да си представя връзка с някого който не споделя с мен нищичко.Примерно човека до мен не е ли открит.. всички карти да са на масата, да се знае всичко от до .. пътя и да го няма. То е ясно като бял ден, че това няма да го бъде.. няма как да се опознаят персоните, от там доверието ..- на 100% ще липсва.. и ей каде ти и ревност ии скандали и какво ли още не
Следователно драги мои .. комуникираите помежу си
![]()
Съгласна-комуникацията е може би най-важното в една връзкаБез разговори помежду си една връзка заникъде не е...
![]()
И аз съм ревнива,защото ме е страх да не го загубя...А той не ревнува даже ми го е казвал,от различни градове сме и нз какво да правя.Много хора ми казват ,че такава връзка не продалжава дълго и че до като е време да се разделим... Аз имам чуства към него,а той към мен дали има НЗвИНАГИ АЗ МУ СЕ ОБАждам 1-ва,пиша му и смс някой път той пише пръв.иначе и по скайпа си пишим.но др е да се виждаме всеки ден
![]()
![]()
![]()
![]()
,по скаипа вече почти не си пишим -само здр тук съм,излизам ,отивам да се къпя с малки исключения,понякои път тряя го разпитвам за да напише нещо(казвал ми е че не обича да пише по скаипа)иии съм го приела това че наближава края на връзката ,ако може да се нарече така!
![]()
ПЛОВДИВ