.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 85 от общо 85

Hybrid View

Град
    В ироничните мисли..
    Ревността е комплекс за малоценност .. Слабите ревнуват
    И аз съм ревнувала но в нормални граници ,и какво като го загубя ,нима няма други момчета ?
    Bitch

Цитирай Първоначално написано от MsIrony
    И аз съм ревнувала но в нормални граници ,и какво като го загубя ,нима няма други момчета ?
    споделям мението, но ако имаш чувства към него?

т

Цитирай Първоначално написано от m0therfucker
    споделям мението, но ако имаш чувства към него?
    __________________________________________________ _____

Не това е супер тъпа мисъл ако найстина обичаш човека до теб то няма смисъл да ревнуваш,а да се гордееш.

Какво например излизам с супер мадама:готино тяло,очи,коса и т.н
    ще я заглеждат или ще си говорат с нея ще я прегръщат и кво от тва важното,че е моя и на никой друг останалите могат само да си събират лигите докато аз ще я барам за дупенцето с усмивка на лицете.

Ебахти логиката.. Ми що си с този човек, като ти е все тая дали няма да те замени? Може да има други момчета, но след като за момента ти е хубаво с един човек, едва ли искаш да го загубиш... Не казвам човек да ревнува от всичко, но за мен не е много нормално чак никва ревност, като се обичате... Лично мнение.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Ревнива съм и то много ! Моето си е мое.. И естествено обичам да ме ревнуват, когато е в границите на нормалното. Но все пак ревността не е хубаво нещо

И от 2те по-малко е добре...Ревнувам да,но бих казала,че е в рамките на нормалното

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив

Re: т

Цитирай Първоначално написано от deadshadow13
    ще я заглеждат ще я прегръщат и кво от тва важното,че е моя и на никой друг
    В голяма грешка си,драги...Момичето отсреща не е предмет,за който можеш да претендираш,че имаш право на собственост.Човекът отсреща е ЛИЧНОСТ с мисли,чувства и право на избор и това,че е с теб не означава,че я ПРИТЕЖАВАШ и едва ли не е твоя собственост до гроб!Ако мислиш така за всяко момиче,с което тръгнеш няма да стигнеш далеч..."Право на собственост" можеш да "имаш" само,ако тя ти го позволи по някакъв начин,което,ако питаш мен един себеуважаващ се човек НИКОГА не би направил...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    АДСКИ ревнива съм.Когато обичам,де.И аз не мога да деля,не търпя да съм втора също.Понякога се дразня сама на себе си.
    и аз така

Град
    Варна, моретоо :)
    Според мен, ако няма ревност - няма любов, а просто харесване и привличане, без което всеки може. МОЕ МНЕНИЕ

не съм ревнива, определено. може би защото с приятеля ми не се разбирахме много-много...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си