- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревността - Добър Приятел/Най-Големият Ни Враг
Ревността е комплекс за малоценност .. Слабите ревнуват
И аз съм ревнувала но в нормални граници ,и какво като го загубя ,нима няма други момчета ?
Bitch
споделям мението, но ако имаш чувства към него?Първоначално написано от MsIrony
__________________________________________________ _____Първоначално написано от m0therfucker
Не това е супер тъпа мисъл ако найстина обичаш човека до теб то няма смисъл да ревнуваш,а да се гордееш.
Какво например излизам с супер мадама:готино тяло,очи,коса и т.н
ще я заглеждат или ще си говорат с нея ще я прегръщат и кво от тва важното,че е моя и на никой друг останалите могат само да си събират лигите докато аз ще я барам за дупенцето с усмивка на лицете.
Ебахти логиката.. Ми що си с този човек, като ти е все тая дали няма да те замени? Може да има други момчета, но след като за момента ти е хубаво с един човек, едва ли искаш да го загубиш... Не казвам човек да ревнува от всичко, но за мен не е много нормално чак никва ревност, като се обичате... Лично мнение.Първоначално написано от MsIrony
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ревнива съм и то много ! Моето си е мое.. И естествено обичам да ме ревнуват, когато е в границите на нормалното. Но все пак ревността не е хубаво нещо![]()
И от 2те по-малко е добре...Ревнувам да,но бих казала,че е в рамките на нормалното![]()
В голяма грешка си,драги...Момичето отсреща не е предмет,за който можеш да претендираш,че имаш право на собственост.Човекът отсреща е ЛИЧНОСТ с мисли,чувства и право на избор и това,че е с теб не означава,че я ПРИТЕЖАВАШ и едва ли не е твоя собственост до гроб!Ако мислиш така за всяко момиче,с което тръгнеш няма да стигнеш далеч..."Право на собственост" можеш да "имаш" само,ако тя ти го позволи по някакъв начин,което,ако питаш мен един себеуважаващ се човек НИКОГА не би направил...Първоначално написано от deadshadow13
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
и аз такаПървоначално написано от PullMeCloser
![]()
![]()
![]()
Според мен, ако няма ревност - няма любов, а просто харесване и привличане, без което всеки може. МОЕ МНЕНИЕ
не съм ревнива, определено. може би защото с приятеля ми не се разбирахме много-много...![]()