.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 86
    Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив

Ревността - Добър Приятел/Най-Големият Ни Враг

Интересно е,че всеки има различно мнение за ревността...Едни смятат,че е напълно излишна,други,че е полезна в малки дози,а трети като мазохисти обожават да ги ревнуват нон-стоп...Вие ревниви ли сте и какво мислите за ревността-наложителна ли е като "добър приятел" или е отблъскваща като "най-големия ни враг"?

Аз лично съм си доста ревнива и не обичам да деля Отсреща получавам същото И обичам да ме ревнуват в малки дози,защото така си повдигам егото ( ) и това показва,че човекът отсреща се интересува от мен...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    АДСКИ ревнива съм.Когато обичам,де.И аз не мога да деля,не търпя да съм втора също.Понякога се дразня сама на себе си.
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    Пловдив
    ^ Добре дошла в клуба

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Рядко и в малки дози, но го държа в себе си и го показвам, само ако преценя, че е наложително. Доста често жените се опитват да ме провокират, като видят, че не ревнувам. Свободен съм от чувството и имам различен усет и мироглед от ревнивците.

И за постовете над мен... Най-често тези, които са много ревниви се налага да делят. Какво общо има ревността с деленето?

Контролът над ревността е контрол над връзката.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Когато няма повод, да се ревнува е глупаво, а когато има, вече е късно.
    латинска сентенция.

Град
    Пловдив
    Ами аз попринцип съм си ревнива Не,че непрекъснато ми дават поводи,но съм си такава...Имам доверие на човека до мен и знам,че няма други и ,че няма да ми изневери,но просто нямам вяра не на него,а на момичетата около него Абе чувства,трудно е за обяснение А и според мен в малки дози ревността е полезна,защото така доказваш на човека,че ти пука за него и не ти е безразлично дали ще има вземане-дване с друг/а

ПС:Не,щом ревнувам НЕ ми се налага да деля...Ако беше така просто нямаше да съм с този човек

Град
    Студентски град
    Русокоске, дай някоя по-номрлана снимка, че от тия horror снимки дет вкарваш съм барнал инсомния.
    Temet Nosce

벨야카

ако не ревнувам, значи не обичам/държа (на) някого. толкова.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Аз лично съм ревнива, но в границите на нормалното. Дала съм му свобода, но не пълна. За мен пълната свобода е проява на беззаинтересованост. Не го задушавам със своята ревност, но му показвам, че е не искам да го загубя. Ревност в границите на нормалното.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Трябва да се случи нещо, което да е неуспорим фактор за моята ревност. Не обръщам внимание на някакви дреболии.
    And I'm waiting - waiting for the healer.

Град
    Пловдив

Мега фен
    Град
    <3
    фссссссссс

тъй...

И защо си ревниво? Нима си мислиш,че има вероятност да има по-красиво,умно,различно,добр ,най/ човече от теб,което да подхожда повече на твоя човек?
    Разбира се,че има,но друг е въпроса.
    Трябва да приемеш,че не си единствена за него.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Все едно я посъветва да се самоубие.

Прекалено малко жени биха приели подобно нещо, някои може да ги докара до истерия и лудост.

Цитирай Първоначално написано от umri
    Русокоске, дай някоя по-номрлана снимка, че от тия horror снимки дет вкарваш съм барнал инсомния.

За мен пълната липса на ревност е липса на интерес и чувства.Това е.Иначе и аз не показвам ревност много-много,но както umri каза,понякога просто се налага.

Град
    Студентски град
    Имах предвид на аватара по-нормална.
    Щи изям очите.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Пловдив
    На този етап вече близо 3 години съм То,че има има и к'во от т'ва?Може да е по-красива и евентуално по-умна(защото рядко двете се съчетават ),но едва ли ще прави всички неща,които аз правя за него(няма да уточнявам какви,това си е моя работа),но много малко момичета биха се "жертвали" образно казано така И,ако не съм единствената в неговия живот просто няма да съм с него-или е само с мен,или е без мен

ПС:Ревнива съм си по природа,но само,когато обичам и държа на някого...Ако е повърхностна история изобщо не ми дреме,да прави к'вото иска

Абе ревността е необходимо зло. Стига да е в умерени граници.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    аз съм ревнива доста,но си контролирам ревноста
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Абе ревността е необходимо зло. Стига да е в умерени граници.
    Най-точно казано.

Обаче има МНОГО трагични случаи-имах позната,на която гаджето й забраняваше да излиза с приятели,приятелки,дори и със семейството си.Ако не си чуе телефона-ставаше страшно,непременно му изневерява.Това вече е... Беше преди доста време,може би 2-3 години.Добре,ще се отърва.

Ревността е начин да избягаш от реалността..например аз като съм с гаджето(вече не) и когато(тя) си говори с някой по-готин и по-умен от мене на мене не ми пука изобщо..знам си че момчето е повече от мене и няма как Аз да бъда повече от него..А когато си хареса някой прошляк който е под моето ниво се опитвам да я вразумя че тя нетрябва да се вижда с него и че това е под нейното ниво ама уви заряза ме ... ама както казах тя губи .. не аз

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

Мега фен
    Град
    <3
    Ами...то това се отнася и за момчетата.
    Никой не е застрахован.

Неща от сорта на "Кво я гледаш тая" или "Мислиш ли си/сещал ли си се за други?" ... са много смешни. Моя е обсъждал пред мен какви ли не и не ми е пречело кой знае колко. Много ясно,че ако види хубаво човече,ще му направи впечатление. Иначе ще е дефектен нещо. О.о Ако ми изневери,ще ми е тъжно,ама ще го приема като нещо нормално. Човека е животно. Физически искаш толко много,просто те спира психиката и изкривения морал.
    4XCOKИ

Град
    Пловдив

Прекалено малко жени биха приели подобно нещо, някои може да ги докара до истерия и лудост.
    Хаха,баш да се самоубия едва ли Ами аз съм малко в крайна в някои отношения,едно от които е изневярата...Или е само с мен,или е с другата,т.е БЕЗ мен...За мен е унизително да съм на мястото на втората жена,не признавам такива "модерни" и "демократично-нормални" отношения-някой или ще ме цени докрай и няма да се подиграва с мен,или изобщо няма да е с мен...Т'ва е положението

PullMeCloser, тва вече е собственическо чувство и психически тормоз. Жалкото е, че има доста жени, които го търпят, защото "ама аз много го обичам". И от 2та пола има подобни психопати, просто на мъжете е по-лесно да се пъчат и налагат.

PyCoKoCkA93, за изневярата съм съгласен.

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93

Хаха,баш да се самоубия едва ли Ами аз съм малко в крайна в някои отношения,едно от които е изневярата...Или е само с мен,или е с другата,т.е БЕЗ мен...За мен е унизително да съм на мястото на втората жена,не признавам такива "модерни" и "демократично-нормални" отношения-някой или ще ме цени докрай и няма да се подиграва с мен,или изобщо няма да е с мен...Т'ва е положението
    И аз съм такава.Щруделке(може ли да те наричам така?),би ли останала с приятеля си,след като ти е изневерил?Защото аз не бих.И ми е странно...кое кара хората да приемат нещо такова?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    И,ако не съм единствената в неговия живот просто няма да съм с него-или е само с мен,или е без мен
    Ауу дано никой не ми каже нещо такова някой ден.
    Човече това е ужасно ограничаващо.
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си