- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- изгубена....
Привет и от мен!Ето и моята история...
Вече почече от две години се виждам с едно момче,но правим само секс.Проблема е там,че аз съм лудо влюбена в него,имали сме много красиви моменти...чесно да си призная не мисля,че и той е безразличен,но вече незнам какво да мисля наистина ми е много трудно... мисля ,че той знае че имам нещо кам него, но и в това не мога да съм сигурна...мнозина от вас ще си помислят... за толкова време как не съм седнала да поговоря с него за това...опитвала съм...ноо до никъде не се стига,попринцип той казва,че неиска приятелка на този етап ...Много ми е трудно и просто искам съвета ви ...какво да направя за да съм с него и да имаме нормална връзка или поне как да разбера дали и той има нещо към мен...И според вас имам ли някакъв шанс?
Шанс винаги има, но си му създала лоши навици. Момчетата (че и доста от мъжете) идеално ги устройват подобни отношения и трудно намират стимул да ги променят. Пробвай да го накараш да се привърже към теб с разни мили жестове или нещо друго, което би му влязло под кожата. Прекалено си лапнала, за да го режеш и ще страдаш бая..
Две години не е малко време. Би трябвало да сте се опознали, лично според мен просто трябва да поговорите.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Е, за две години, едва ли е само секс, поне някакви чувства трябва да имаТака или иначе ти е кофти, поне говорете. Може пък да стане по-добре...
А ти пък защо си го научила така да те използва?
само за секс те изпoлзва
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ЕЙ да не му развалиш живота на човека ..намерил е в тебе каквото иска - бърза и лесна с*кс играчка.Сигурно на човека му е супер лесно .. живее си живота не трябва да се занимава с досадното гадже и когато му се прави .. ти звънка\
/
PS : ЯкоООО![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Първоначално написано от soul1199
Вие , драги потребители , в момента целите две неща. 1во да се заядете и 2ро да прецакате това въпросно момче , което не е "куул"Първоначално написано от petersl55
По темата не мога да говоря , защото чисто и просто не съм "навътре" в нещата. Към авторката : Дано тази история да завърши щастливо за теб.
Ако аз съм рибка , Интернета е море , а т.нар."Хакери" са рибарите , то тогава ще стана вечерята на някой изпечен рибар доста бързо =(
ТОЗИ ФОРУМ Е FULL/MAX с FLOOD-ери!!!
Какво е това?! Отговори ли ще получа тук?!
Модератори , направете нещо!
![]()
искам да помогна на авторката и да си изкажа мнението
и аз такаПървоначално написано от soul1199
![]()
много сме добри начиПървоначално написано от petersl55
![]()
![]()
добре де,2 години не ви ли се стрруват твърде много ... попринцип знам че момчетата не обичат да спят с едно момиче дълго време....естественно не всички... но мнозинството ... или поне аз така съм чувала
ами нормално е..след като никоя не му пускаПървоначално написано от pappaa
![]()
]Абе мъжете са водени много често от оная си работа. Всичко минава от там. Пръснеш ли му един път мозъка от секс, винаги ще се връща за още вервай миТака, че ако го искаш налазвай го!
Щом за 2 години не е поискал да е с теб,не очаквай да го поиска в близко бъдеще...Влечеш го сексуално и има някакви чувства към теб,но го е страх да се обвърже като повечето мъже...Би го направил,но НЕ с теб...Ще е един ден с някоя друга мадама,която ще го замае с междукрачието и материализма си...Не влагай напразни надежди-щом един човек минава с номера "Не искам приятелка сега",значи няма да я иска и след още 2 години...поне в твое лице![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Щом му харесва секса с теб и не му досаждаш излишно, що да го прекратява и тепърва да търси друга? А и 100% има няква привързаност.
Е ти ако си такъв значи, само може да ме хване срам че съм мъж ..Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
Иначе към авторката .. втора като тебе няма..2 години ТЕ ИЗПОЛЗВАТ осъзнай се народе \/
Оф пич ти живееш в друг свят, тоя на губите и на Мики маус ми се струва![]()
Добре,и според вас няма какво да направя или да променя нещо ....
спри му секса и му гледай сеираПървоначално написано от pappaa
![]()
К'ъв сеир , щом си е намерил 1 секс-грачка значи може да си намери друга..има ги такива помяри...Първоначално написано от soul1199
![]()
И това не е лоша идея.Първоначално написано от soul1199
![]()
като я остави тя 6e разбере,че на него не му пука за неяПървоначално написано от petersl55
мхм,аз най-добре да си лягам,айде авторке оставям те и лека на всичкиПървоначално написано от DarkTemplar
![]()