- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Шантава история...
определено и аз така мисля ..Първоначално написано от Sisi7u
След всичките тези истории и "сервитьорки" не мисля, че ще е нещо по-сериозно .. Ама пробвай, току виж нещата станали
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Аз не търся решение на проблем, по скоро прогноза и да разбера какво мислят останалите за цялата история. По точно такива които не са субективни.
Имам грижи, на мен ме ми се живее такаПросто съм опитвал да се задоволя с по-малко и не се получава. Аз съм на принципа или да бъде както трябва или изобщо да не го бъде... уф ся се замислих колко малко неща стават както тряя...shit
![]()
P.p: Мнения от сорта, еми опитай все пак и съвети да се пробвам не ме вълнуват
Anyway тази вечер ще видим кфо ще става![]()
И да кажеш после ... хахах![]()
Big or small, lies are lies!
Първоначално написано от GregoryHouse
Добре дошъл в клубаИ nickname-a как ти подхожда и на начина на изказване не е истина
Нормално,че в тъп и ограничен свят като нашия всички ще ти се струват ограничени и с нищожен умствен капацитет...Търси съдържанието,не само опаковката,защото бас ловя,че примерно виждаш супер готина наконтена мадама и веднага тръгваш с презумцията,че тя ще е поредната бройка..Защо не помислиш за миг,че не всяко наконтено момиче е тъпа кифла?Пробвай след като ги възприемеш като сексуални обекти да опиташ да си кажеш нещо с тях..Сигурно с 9 от 10 няма да можеш,но като намериш тази 1 ще е по-различно
Просто се опитай да ги опознаеш малко преди да спиш с тях,дай им шанс
Сигурно ще мине доста време докато се спреш на някоя,която да си заслужава и да те заинтересува,но ще си струва усилията
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
не тярвбаше да го чета....излъгах се,както и да е..мисля,че е по-добре да престанеш с тия еднодневки и мисля,че тази 6е ти омръзне много бързо
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Aма ти ме имаш за много прост май, а?Първоначално написано от PyCoKoCkA93
аз бих казал не 9 от 10 а с 99 от 100. Не ги възприемам като сексуални обекти само. Винаги им давам шанс да си покажат ИнтелектО...ама почти винаги е fail...
Интересни момичета можеш да намериш в Софийския (По-вървежните спец- компютърни науки, софтуерно инжинерство, право, икономика, стопанско, журналистика и т.н. И медичките си ги бива, бая си е ученето в медицинския.).
Намери си някое интелигентно момиче. Не на лесните мацки ..
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Принципно аз си търся интелигентни. Но цаката е там, че дори и да учат висше това не ги прави интелигентни. Всъщност почти всички с малки излкючения (1-2 от споменатите сервитутки) не са били из престижни училища и университети. Повечето просто могат да зубкат...но не са особено силни в мисленето...Пример в моята специалност сме 20 човека и спокойно мога да кажа че 17 от тях просто за нищо не стават и има 2ма които имат шанс за нещо! Единия брой е момче. Тоест 1 момиче има което има сравнително някаква мисъл в кратуната, познания, не е дебил, има приятна външност и т.н. Абе днешното поколение е просто бракПървоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
Е, ама в елитните учебни заведения е по-вероятно да намериш някоя готина и умна мацка, така да се каже.
Защото даже не толкова заможните, но умни момичета намират начин да продължат да учат. Казвам го , защото ми писна някой да се оправдава, че е беден и заради това не може да учи, извинете ме.
Не знам , аз съм така с мъжете.
Днес бях силно впечатлена от консултанта в един сервиз на Рено .. Завършил НГДЕК, знае старогръцки,старобългарск , латински , италиански, испански, английски, завършил френска филология, заминал по Еразъм за една година в Париж със стипендия .. Много възпитано, много интелигентно момче. Направо ме хвърли в тъч.
Поне се имахме на приказка, докато леля ми се занимаваше с теглене на пари и т.н.
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
доктор Хаус...ама ти сериозно ли?
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Номера е, че подобни бройки са доста голяма рядкост дори в университетите. Повечето не знаят за какво дори живеят....разни тарднати такива...за тях само!
![]()
Всеки се е сблъсквал с такиваПървоначално написано от GregoryHouse
В крайна сметка се стига до приказката:"Каквото даваш, такова получаваш." Може би, "проблема" е изцяло в теб.К'во мислиш?!
![]()
Big or small, lies are lies!
Знаят , знаят, просто си го държат за себе си. А с високите балове в К.Н. на СУ едвали някой се напъва за "няма смисъл, по случайност". Друго са психолозите, дето ги приемат със всякакъв изпит, да не се засегне някой. Или философията. Или статистиката.Първоначално написано от GregoryHouse
А пък да не говорим за университети като Благоевградския ^ Там 1-2 човека на курс на знаят какво и защо учат.
Сигурно тях визираш ^
NopeВизирам университети като Софийския, ВИНС, ВТУ, УНСС...
Пак казвам, това че си успял да научиш нещо по някакъв предмет и да вземеш някакъв изпит, не те прави интелигентен, това те прави знаещ. А 2те не са едно и същоРадвам се за този който се е блъскал да учи и е влязъл в топ спец и университети, но за мен това не е чак такъв значим критерии
![]()
Именно...Tова,че те бива с математиката или българския не означава,че те бива и в живота...Може и 6-ци отгоре до долу да имаш,ама като не знаеш какво друго освен Питагорови теореми и ситеми да лафиш кел файда...Трябва да си имаш интелекта,но не само по учебник,а да можеш да го приложиш така,че на другите да им е интересно и забавно с тебПървоначално написано от GregoryHouse
Ама за съжаление малко хора го притежават това...
ПС:Не те имам за много прост,спокоПросто и аз не знам вече к'во да ти кажа,освен,че явно както се пее в една чалга песен "все поппадаш на неподходящи и в това ти е проблемът"
Май трябва да потърсиш по-скромно момиче,с което да имаш теми на разговор и връзка без секс,отколкото безразборен секс без връзка
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
При теб има голяма драма. Явно си се родил единствен с акъл на този свят и няма момиче, което да те впечатли поради невероятната ти уникалност. Природата ти изпраща послание: "налага се да си останеш сам и не незадоволен завинаги"Първоначално написано от GregoryHouse
С това огромно его не остава място около теб за "половинка".
Та, ще я извадиш ли тая умна глава от собствения си задник и ще започнеш ли да оценяваш хората около себе си по реални критерии? Аз прогнозирам - не![]()
![]()
~ Luv ya!
батенце, извинявай, ама ше изгрубея, понеже не знам просто какво да ти кажа...
TLDR!![]()
Според мен част от проблема се крие в теб и егото ти.От разсъжденията,които си дал в темата, оставам с впечатлението,че смяташ всички около теб за по-нисши..в смисъл някак ги игнорираш още в началото,за теб повечето са за брак,само ти си безгрешният.Опитай се да промениш и малка частица от теб,а след това търси момичето.Това е моят съвет,а колкото до сервитьорката..ами май много не сполучваш с тяхНе мисля,че тази ще е това,което търсиш.
Have a nice day![]()
Не,че съм единствения с акъл...но смея да твърдя, че съм един от малкото които го използват в днешно време...Сори не мога да си променя мисленето. Дразнят ме заблудени овце и не мога да се задоволя със такова животноПървоначално написано от HiddenSmile
![]()