Отдавна не бях чела интересна история...Ами като съдя по горенаписаното сигурно да и то по простата причина,че вече 2 пъти си бил нараняван и вече не можеш да имаш вята на жените и ги възприемаш само като сексуални обекти Главният ти проблем е в това,че като се обвържеш с една мадама и след това явно те хваща страх,че нещата стават сериозни и прибягваш до прецакването на нещата като защитна реакция Следващия път като се влюбиш не се поддавай на страха,а живей за мига и не се плаши от неизвестното,пре*бавайки нещата
Значи да поясня малко...Първо нараняван е доста...силна дума, да не кажа направо неуместна в цялата история...А всички които не ми задъжат интереса, за мен са си просто ...сексуално обекти...Главният проблем съвсем не е страх. Просто ми стават скучни и досадни със своята елементарност. И ако безразборен секс със разни непознати и така нататък е поддаване на страха, а не живеене за мига, напрао да си слагам въжето Освен това в нито един от 2та случая не съм преебал нещата умишлено...малко А-логично е да го правя, след като съм търсил точно това
Явно дължината на темата отказва масовия потребител, който просто не иска да си напряга мозъка да мисли. Май няма да постигна желания ефект..