Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
Действай , пък к'вото стане . Все пак ако и с тази не стане, нали знаеш ,че ще има и следваща и следваща - докато стане . Не му мисли толкова. И вземи си харесвай малко по - умнички , нормално е хората с доста малък умствен капацитет след едно известно време да ти стават досадни и да ти писва от тях
Пределно ясно ми е, че има следваща. Първо, роблема при мен е, че всички ми изглеждат с малък умствен капацитет. Добре не всички, но да кажем 90% от хората ми се струват елементарни и заблудени. Второ за да ме разбере човек има нужда да мисли малко "out of the box." Не ме кефят заблудени хора следващи сляпо разни идеали и мисли, които дори нямат представа какво значат и т.н. Не ми говори, че просто досега такива съм срещал Срещал съм какви ли не хора, от какви ли не класи, религии, вярвания, виждания и etc... Просто ме дразнят супер много коне с капаци

Цитирай Първоначално написано от vagarious
Не, въобще не ме заболяха очите от т'ва червено ... Cool

Та, да и тази Пипи ще ти писне.На теб това просто ти харесва и несъзнателно го правиш - прецакваш нещата(както някой преди мен каза - това ти е защитна реакция).Въпреки, че казваш, че няма от какво да се защитаваш .. хм,сложно ти е "положението", аама няма лошо - щом ти харесва -прави си кефа както си знаеш и т'ва е, явно. Neutra
l
Както казах, не съм прецаквал нищо умишлено. И в 2те ситуации ако имах шанса да бъде различно, щеше да бъде! Просто така се е случи. Не съм го искал ноти съзнателно, нито подсъзнателно.

Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
Мм,според мен трудно ще се задържиш за повече време с момиче,както ги 'минаваш' с лека ръка.. Smile
Обоснови си мнението, защо? Аз минавам с лека ръка тези които са ми тотално безинтересни като личности. Просто според мен не заслужават вниманието ми. Това разбира се не значи, че ги третирам зле. Просто са патетични и такива случаи биват просто за развлечение. Ако може обоснови си мнението Защо?