- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Шантава история...
Пределно ясно ми е, че има следваща. Първо, роблема при мен е, че всички ми изглеждат с малък умствен капацитет. Добре не всички, но да кажем 90% от хората ми се струват елементарни и заблудени. Второ за да ме разбере човек има нужда да мисли малко "out of the box." Не ме кефят заблудени хора следващи сляпо разни идеали и мисли, които дори нямат представа какво значат и т.н. Не ми говори, че просто досега такива съм срещалПървоначално написано от Lyubeto
Срещал съм какви ли не хора, от какви ли не класи, религии, вярвания, виждания и etc... Просто ме дразнят супер много коне с капаци
Както казах, не съм прецаквал нищо умишлено. И в 2те ситуации ако имах шанса да бъде различно, щеше да бъде! Просто така се е случи. Не съм го искал ноти съзнателно, нито подсъзнателно.Първоначално написано от vagarious
Обоснови си мнението, защо? Аз минавам с лека ръка тези които са ми тотално безинтересни като личности. Просто според мен не заслужават вниманието ми. Това разбира се не значи, че ги третирам зле. Просто са патетични и такива случаи биват просто за развлечение. Ако може обоснови си мнението Защо?Първоначално написано от xSANYAx