Ами реших и аз да си излея душата... Ще се опитам да бъда кратка.Това лято се запознах с едно момче (смисъл ние се знаехме от по дълго,но това лято беше така да се каже нашето запознанство.) Излизахме в обща компания и всичко беше супер. Усещаше се ,обаче че между нас има нещо повече от приятелство. Останалита от компанията също го забелязваха и от време на време ни базикаха ,но и двамата отричахме да има нещо. Та така мина извесно време от просто приятелство моите чувства преминаха в нещо повече. Дълго време събирах смелост, за да му призная и накрая реших да го намравя по възможно най-тъпия начин ,а именно skype . Един ден си писахме и аз написах нещо от сорта "мислиш ли ,че можем да бъдем нещо повече от приятели". Но точно преди да го изпратя получих съобщение гласящо "От вчера официално излизам с (и името на момичето). Много съм щастлив."Почувствах се повече от ужасно.Не изпратих съобщенито ,изтрих го и написах "мн се радвам за теб". Може би ще кажете ,че съм се заблудила, но не бях, когато бяхме заедно не се разделяхме. И в един момент разбрах ,че за него това е било просто флирт и нищо повече. Сега седя и си чудя как да го забравя. Опитвам се ,но не мога.
Съжалявам ако съм ви изгубила времето ,но исках да споделя. Някое друго съветче няма да е излишно.