Заедно съм с гаджето си от повече от година. Живеем си заедно и всичко е супер с изключение на това, че редовно все някой се опитва да ме сваля и редовно ми предлагат да си станем гаджета, а аз не искам. Това в началото ми бяха много добри приятели...даже най-добрият ми приятел и неговият най-добър приятел Сапунки чисти. Изредиха се да ми се обясняват в любов тези от моя випуск,тия от 12 клас, от 9...слава богу засега сме в различни смени с 8ми клас и не се познаваме. Писнало ми е всеки да си ме харесва и да ми предлага. Остави, че ми създава проблеми с гаджето от типа на ревност (вече не му прави толкова голямо впечатление, понеже винаги знае, че ще им каза "не"), но все пак и на мен не ми е приятно. Първоначално бяха най-добрите ми приятели и най-близките ми хора и ми става някакси гадно да им кажа не, но няма как. Изобщо кой според вас е най-милият начин да откажеш на едно момче без да го нараниш и без да си развалите отношенията? Днес отново 1 от 12 клас ми предложи , а на мен вече ми е гръмнала главата от подобни глупости...просто си му казах "съжалявам, но си имам гадже" и забързах към градинката при приятелите. Сега какво да го правя неудобно ми е някакси. Момчето още от 9 клас си ме харесва (още тогава ми направи голямо впечатление).
Направо вече нз какво да ги правя тези момчета. Ако някой иска да казва...да ги ринеш с лопата. Не сериозно тъжно е. Някои момичета се гримират, контят и нз какво още, а аз където изобщо нямам за цел да се харесвам на друг освен на гаджето си, като ме видят да гледам футбол, да се интересувам от момчешки неща и като видят, че имаме много общи интереси и теми за разговор и всички до 1 ще ги цитирам " Ти си момичето мечта!". Още малко ще почна да си бия главата в клавиатурата. Един мой много добър приятел от както ходехме по едно време и скъсахме...от тогава не е бил с друго момиче. От тогава да са минали към 4 години и момчето си твърди, че друга не иска. Нз докога ще го кара така...май Юни месец за рд-то ще ми поръчам стриптизьорка, за да се пооправи, че не искам да стане 40 годишен девственик. Забелязала съм, че ако не им обръщаш внимание с времето се примиряват, но това е много грубо, а аз не съм такава, а и това не върши работа, за хора с които си всеки ден. Моля ви кажете ми как по-мило да ги одрязвам, понеже повечето са ми много близки, ценя си ги като приятели и познати и не искам, заради едно "не" да почнем да се виждаме през година.