Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
супер нарцистична тема
Калисто няма да е Калисто ако не не се похвали. То бива егоцентризъм, ама нейното е прекалено. Преди беше пари и имоти, сега - колко е готина и харесвана.

Както и да е. По темата - направи връзката си колкото се може по-явна и за всичките ти съученици. Нека той те води на училище, нека те посреща или идва, когато той не е ангажиран. Да казва, че е обвързан всеки може. Друго е да се види.
Още на първото си събиране с групата поканих и приятеля ми (въпреки, че бяхме заедно от около месец тогава) и за 4 години никакви намеци нямаше от хора, които са ни виждали заедно. От други колеги-да, но като ме видеха с момче-спираха.
Иначе като са ви така сериозни нещата - сгодете се и вместо отказ показвай пръстена.
Изобщо има много начини да покажеш, че си обвързан без да отказваш и без да нараняваш когото и да било.
Не разбирам как така може да имаш истински добри близки приятели, като желанията ви един към друг са различни. Сигурно за тях е много тежко. Бих прекратила всякакви контакти с човек, който изпитва чувства към мен, а аз не мога да му отвърна. Повярвай, нараняваш го повече с приятелството си, отколкото с безразличието си.
Първо това какво имам не мисля, че е част от темата и като модератор би трябвало да знаеш, че не трябва да се отклоняваме от нея!
Второ въпросът ми си беше съвсем сериозен и изобщо не съм целяла да се хваля. То с това можеш ли да се похвалиш? Та то е ужасно.
Ти добре каза да ги запозная и тн, но не смяташ ли, че за толкова дълго време гаджето ми го знаят на изуст, запознал се е с всички. Всеки ден ме взима от училище, правим купони заедно с приятели от даскало...не е като да не знаят, че съществува. Просто са упорити. Мислят си, че са нещо повече от другите и с малко упорство след време ще кажа да....да ама не.