- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как най-любезно да кажеме НЕ част 2-ра
Имам 1 въпрос..ИНТЕРЕСУВАМ СЕ МНОГО АМА МНОГО..как да отрежа някое момиче когато тя иска да се запознаеме .. Последният път когато едно момиче искаше да го направи нещата протекоха ГООРЕ-долу по следния начин:
- Здравей аз съм единкоя си ..
-СЛАБО МЕ ВЪЛНУВА КОЯ СИ , НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С ЕФТИНИ СЕРВИТЬОРКИ(щото момичето беше такава)
НЕ че съм лош .. просто ако знам че е малката к*рв@чка на квартала или е досадица и не ми се занимава с нея..разбирасе няма смисал да познавам такива индивиди..а пък идеята ми е да не ме мислят след това за некоя помяр без обноски..
дайте предложения щото аз го мислих-мислих, как-как ама не се сещам..единствения вариант е да се запознаеме нормално..ама така винаги почват да ме занимава с техните истории който въобще ама въобще не ме интересуват..
ех..да имаше опция ignore като във FB![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Продължителен безизразен поглед...след това се обръщаш без да отговаряш и продължаваш да се занимаваш с каквото си се занимавал до сега. Или просто си връткаш кутията от цигарите или ако не пушиш си разцъкваш телефона без да го отразяваш...
tits or gtfo
Отговаряш "Аз съм еди кой си,приятно ми беше,но не ме вълнуваш/но трябва да тръгвам..."![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Правиш се на не чак толкова заинтересован. Здрасти, приятно ми беше, чао и до там. (при нас жените не е толкова лесно, но мъжете би трябвало да сте по-прями)
А като каза сервитьорка и се сетих с гаджето как ебавахме една сервитьорка, ма тя горката много тъпа. Викаме и
- Имате ли шкембе чорба
- Ми не съжалявам
- Е добре тогава ни дайте агнешки крилца![]()
- Амии..ей сега ще дойда да отида до кухнята да видим дали са останали
...връща се горката от кухнята и бълва глупости
-Ми съжалявам и ангешки крилца не са останали![]()
Викам си може ли да си толкова тъпа, че да не знаеш, че агнетата нямат крила...
Ох, ама нали знаеш, че някой ден може от тая дето яко си я отрязал да трябва да искаш услуга, например. За това недей така директно. Обърни и малко внимание колкото да си оставиш отворена вратичката към нея. После измисли нещо, че бързаш или според ситуацията. Може и да и кажеш, че ти е много приятно да си говориш с нея, но приятелката ти е много ревнива.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Еми щом са курвичките на квартала,защо трябва да ти пука какво мислят те..Ем като се опитат да се запознаят с теб просто кажи чакай малко че много бързам и се отдалечи ..ако после пак направи втори опит->казваш да приятно ми беше айде чао.Първоначално написано от petersl55
![]()
Тъпо е да отрязваш така момичета .. поне ги изчукай![]()
Ако темата е за да покажеш колко готин и колко харесван си - горното все едно не съм го писал![]()
тва не се ли води некъв тип използвачество - не те кефят и не ти се занимава ма ако е за услуга няма лошоПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
madafaka
E супер.Това е най-доброто решение..данкеПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Щом толкова ти пречи, както по-горе казаха, просто не ги отразяваи .. Игнорирането е най-добрият начин![]()
запознайте се, т.е. кажи кой си и повече не им обръщай внимание ..
това е,
хем ще разберат, че не си ги харесал особено, хем няма да си твърде груб : ))