- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нещата, които не се изтъркват/не излизат от мода
БИХ ДОБАВИЛ И МАЛОУМЩИНИТЕ В teenproblem.net![]()
яденето, водата
Първоначално написано от SummerWave
Това са първични и жизненоважни нужди, не модни тенденциияденето, водата![]()
А да отговаряш серио3но на очевидни лигавщини като те3и "жизненоважни нужди" ли са или си тотален флебит?Първоначално написано от Serseri91
![]()
Всъщност sry, тоя 3а сексът май е серио3ен (omg)....Първоначално написано от run
Ако наистина твърдиш така, начи важи и 3а двама ниПървоначално написано от Serseri91
![]()
мода...
Малка черна рокля <33
Очната линия
Червеният лак
Голяма чанта Луи Вюитон,отива на всичко.Гадното е,че има много ментета които развалят марката.
ШАНЕЛ,както и вечното „Модата отминава, но стилът остава.“![]()
Това за модата,за живота не знам...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
^^ Ахах, животът е по-сложна материя, а?
активизъм/превенция; писане; музика
Екстра е ве кфо ;Д Такива тряа да са, не да се опитват за житейски и фундаментални разсъждения ;ДПървоначално написано от semantics
Денимът винаги ще е на мода! (:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
войните
рок музиката
и тъпите теми в раздел секс в форона.![]()
Да се напиеш като свиня и след това да разказваш кви мизерии си свършил![]()
Audio ergo sum
Мда, да го разказваш с лек ентусиазъм, а когато някой, който се води с повече морал, ти каже, че това не е гордост, ти да се съгласиш![]()
Audio ergo sum
шумно да разпориш тишината с пръдня звучна след бобец
тва е класика
Бе, с пръдня не практикувам стряскане, ама с оригня... Хахаха случайност ли е, че точно тея две думи стават за рима?![]()
Audio ergo sum
И че двете са газове и единствената им разлика е посоката ?Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Едва ли !
Добрия човек не задържа нищо лошо в себе си.Друго си обаче да се разнесе една миризма да видиш как бягат стиснали нос и следват крайни коментари.Първоначално написано от Serseri91
![]()
Много ги обичам да, само се сменя името, като *ибаните готови картички за именни дни някога (сигурно още ги продават).Първоначално написано от Deadlock
Простотията и неграмотността във всичките й форми.
Някои търговски марки (Кока-Кола, Деним, Леви Щраус 501).
Бяла риза, черен панталон, тъмни очила.
Хемингуей.
Изневярата, лъжите, наивността, престорената невинност. Хоп, да не взема да се отклоня много от темата.)
Безконечното мърморене на всяко предишно поколение, колко по-зле е следващото. Понякога недотам безпричинно.
Предателство, нихилизъм.
Има и още, но ме мързи. Добра тема!
Първоначално написано от Deadlock
![]()
диня със сирене![]()
To infinity and beyond.
Свинско със зейе ту ди итърнити
активизъм/превенция; писане; музика