- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Драсканици!
Ето някои мои рисунчици...
http://img715.imageshack.us/g/pic0046r.jpg/
поствайте ваши!
![]()
не струват
има вече тема за рисунки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=230442
щом има такава тема сори...
заключете темата плз или направо я трийте ако може![]()
На мен пък много ми харесватне го слушай ония перко и един мил коментар няма
това,че рисунките не са в негов стил не значи, че "не струват" btw светлосенките ти са много хубави
![]()
ви на мен рисунчиците ми допадат мн дажее![]()
![]()
![]()
hi!
Това,което си нарисувал е елементарно,рисувах такива в трети клас.Не ми харесват.Възможно най-простото нещо си нарисувал.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Много са хубави! не слушай необразованите перковци които се правят на важни! Продължавай да рисуваш!![]()
I'm about to lose my mind
You've been gone for so long
I'm runnin' out of time
I need a doctor, call me a doctor
I need a doctor, doctor
To bring me back to life
О,просветли мен,невежата,защото ти сигурно си най-великия разбирач,професионалист,ко е им е хубавото?Не мисля,че някой се прави на важен.Като ти гледам мненията бих казала,че ти си необразованата,но да не стана за смях,ще вземе да се окаже,че си някой професор по изкуства.Първоначално написано от Hub
![]()
Ти пък все едно си всезнаеща по темата. Гледам много обичаш да плюеш по чуждия труд, а все още не съм видяла твоя рисунка. Ако ще професор да си, не ти дава оправдание да се дръвчиш на хората...Първоначално написано от PullMeCloser
Не казвам,че съм всезнаеща,по ничий труд не плюя.Критикувам нещата,които са за критика и харесвам нещата,които са хубави.Точка.Моя рисунка не давам,защото не само,че не съм ги снимала,а и отдавна не съм рисувала нещо,което да си харесам.В момента,в който съм доволна от себе си,ще пусна рисунка специално за теб!Първоначално написано от WaterLilly
Без караници,моля,изморена съм.
Да - простички са , но по начина които са нарисувани си личи, че може да ривуваПървоначално написано от PullMeCloser
прави хубави точни линии и добра светлосянка, това, че самите рисунки са по "елементарни" не значи, че са зле или грозни :/
nigga stole my bike
еее прав сиПървоначално написано от horacio
![]()
![]()
![]()
hi!