.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Драсканици!

Ето някои мои рисунчици...
    http://img715.imageshack.us/g/pic0046r.jpg/

поствайте ваши!

Uploaded with ImageShack.us

не струват
    има вече тема за рисунки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=230442

щом има такава тема сори...
    заключете темата плз или направо я трийте ако може

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    На мен пък много ми харесват не го слушай ония перко и един мил коментар няма това,че рисунките не са в негов стил не значи, че "не струват" btw светлосенките ти са много хубави

ви на мен рисунчиците ми допадат мн дажее
    hi!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Това,което си нарисувал е елементарно,рисувах такива в трети клас.Не ми харесват.Възможно най-простото нещо си нарисувал.
    Everything changes, but beauty remains ...

Много са хубави! не слушай необразованите перковци които се правят на важни! Продължавай да рисуваш!
    I'm about to lose my mind
    You've been gone for so long
    I'm runnin' out of time
    I need a doctor, call me a doctor
    I need a doctor, doctor
    To bring me back to life

Цитирай Първоначално написано от Hub
    Много са хубави! не слушай необразованите перковци които се правят на важни! Продължавай да рисуваш!
    О,просветли мен,невежата,защото ти сигурно си най-великия разбирач,професионалист,ко е им е хубавото?Не мисля,че някой се прави на важен.Като ти гледам мненията бих казала,че ти си необразованата,но да не стана за смях,ще вземе да се окаже,че си някой професор по изкуства.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    О,просветли мен,невежата,защото ти сигурно си най-великия разбирач,професионалист,ко е им е хубавото?Не мисля,че някой се прави на важен.Като ти гледам мненията бих казала,че ти си необразованата,но да не стана за смях,ще вземе да се окаже,че си някой професор по изкуства.
    Ти пък все едно си всезнаеща по темата. Гледам много обичаш да плюеш по чуждия труд, а все още не съм видяла твоя рисунка. Ако ще професор да си, не ти дава оправдание да се дръвчиш на хората...

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Ти пък все едно си всезнаеща по темата. Гледам много обичаш да плюеш по чуждия труд, а все още не съм видяла твоя рисунка. Ако ще професор да си, не ти дава оправдание да се дръвчиш на хората...
    Не казвам,че съм всезнаеща,по ничий труд не плюя.Критикувам нещата,които са за критика и харесвам нещата,които са хубави.Точка.Моя рисунка не давам,защото не само,че не съм ги снимала,а и отдавна не съм рисувала нещо,което да си харесам.В момента,в който съм доволна от себе си,ще пусна рисунка специално за теб! Без караници,моля,изморена съм.

още ли не е заключена тая тема????

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Това,което си нарисувал е елементарно,рисувах такива в трети клас.Не ми харесват.Възможно най-простото нещо си нарисувал.
    Да - простички са , но по начина които са нарисувани си личи, че може да ривува прави хубави точни линии и добра светлосянка, това, че самите рисунки са по "елементарни" не значи, че са зле или грозни :/
    nigga stole my bike

Цитирай Първоначално написано от horacio
    Да - простички са , но по начина които са нарисувани си личи, че може да ривува прави хубави точни линии и добра светлосянка, това, че самите рисунки са по "елементарни" не значи, че са зле или грозни :/
    еее прав си
    hi!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си