.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Какво да правя ??

Всеки ден по десет пъти получавам обаждания или смс-и от непознато момче... обяснява ми се в любов... Гласът му ми е непознат и незнам откъде ми има номера... казва че учел в моето даскало, но нямам идея кой е ... вече ме турмози много ... Не знам какво да правя, на кого да се оплача ??

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Кажи му, че и ти го обичаш и му предложи да излезе от анонимност. Ебаси идиота дето го е страх да излее чувствата си лице в лице.

Ако си немаш гадже , що не предложиш да се запознаете?
    Ако не ти се занимава кажи му да върви на майната си! Ако пак звъни просто не му вдигай.

Childish story...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен Аватара на Crazytu
    Казваш му да те остави на мира и готово. Ако пък както предложиха по-горе ти се занимава, кажи му че искаш да се запознаете.
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Като е досаден-кажи му да те остави намира,да не ти пише,да не ти се обажда.А в случай,че продължи-не му вдигай или си смени номера.Но ако го смениш не знам дали ще има полза,все пак не знаеш кой му го е дал.

Guest
    Кажи му, че искаш да се видите, за да прецениш дали той е подходящ за теб, но го предупреди, че имаш много високи изисквания. След като дойде му кажи, че ще му зададеш въпрос, но ще приемеш отговор само по специален начин - за "не" да отговори с мълчание, а за "да" да отговори като пръдне. След това, преди да се е усетил, го питай дали иска да сте заедно. След това му кажи, че ти искаш да сте заедно, но явно той не иска, и че не искаш да го видиш повече, след това обърни гръб, и си тръгни. Опитай се да не се спъваш.

А ако успее да пръдне насила - изчакай 5-10 секунди, и му задай въпроса "преди малко излъга ли ме?", а ако пак успее да пръдне насила го питай пак същото (може да те е излъгал като ти е казал, че не те е излъгал), докато се провали.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Това е ебавка. Някой твой съученик сигурно му е дал номера ти, за да те базика.
    Съвет: Изключи си телефона.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    е тва е айляк майна, нема да ти е скучно поне ше лафиш с някой по телефона
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    е тва е айляк майна, нема да ти е скучно поне ше лафиш с някой по телефона

Иначе такова... Ти защо го приемаш насериозно? Като те дразни да те занимава по цял ден, не му вдигай. [бризко е до мозъка] Все някога ще се откаже, няма непоклатим инат... [колкото и да ми се иска да има]
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    базикай се и ти с него ...
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Ако ти пречи,му блокирай номера.
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от StringTheorist
    Кажи му, че искаш да се видите, за да прецениш дали той е подходящ за теб, но го предупреди, че имаш много високи изисквания. След като дойде му кажи, че ще му зададеш въпрос, но ще приемеш отговор само по специален начин - за "не" да отговори с мълчание, а за "да" да отговори като пръдне. След това, преди да се е усетил, го питай дали иска да сте заедно. След това му кажи, че ти искаш да сте заедно, но явно той не иска, и че не искаш да го видиш повече, след това обърни гръб, и си тръгни. Опитай се да не се спъваш.

А ако успее да пръдне насила - изчакай 5-10 секунди, и му задай въпроса "преди малко излъга ли ме?", а ако пак успее да пръдне насила го питай пак същото (може да те е излъгал като ти е казал, че не те е излъгал), докато се провали.
    Незнам от къде го измисли но 100% ще стане.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    кажи му,че искаш да разбереш кой е и искаш да се видите и като се видите му кажи да престане да ти звъни
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си