- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ??
Всеки ден по десет пъти получавам обаждания или смс-и от непознато момче... обяснява ми се в любов... Гласът му ми е непознат и незнам откъде ми има номера... казва че учел в моето даскало, но нямам идея кой е ... вече ме турмози много ... Не знам какво да правя, на кого да се оплача ??![]()
![]()
Кажи му, че и ти го обичаш и му предложи да излезе от анонимност. Ебаси идиота дето го е страх да излее чувствата си лице в лице.
Ако си немаш гадже , що не предложиш да се запознаете?
Ако не ти се занимава кажи му да върви на майната си! Ако пак звъни просто не му вдигай.
Childish story...
Казваш му да те остави на мира и готово. Ако пък както предложиха по-горе ти се занимава, кажи му че искаш да се запознаете.
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Като е досаден-кажи му да те остави намира,да не ти пише,да не ти се обажда.А в случай,че продължи-не му вдигай или си смени номера.Но ако го смениш не знам дали ще има полза,все пак не знаеш кой му го е дал.
Кажи му, че искаш да се видите, за да прецениш дали той е подходящ за теб, но го предупреди, че имаш много високи изисквания. След като дойде му кажи, че ще му зададеш въпрос, но ще приемеш отговор само по специален начин - за "не" да отговори с мълчание, а за "да" да отговори като пръдне. След това, преди да се е усетил, го питай дали иска да сте заедно. След това му кажи, че ти искаш да сте заедно, но явно той не иска, и че не искаш да го видиш повече, след това обърни гръб, и си тръгни. Опитай се да не се спъваш.
А ако успее да пръдне насила - изчакай 5-10 секунди, и му задай въпроса "преди малко излъга ли ме?", а ако пак успее да пръдне насила го питай пак същото (може да те е излъгал като ти е казал, че не те е излъгал), докато се провали.
Това е ебавка. Някой твой съученик сигурно му е дал номера ти, за да те базика.
Съвет: Изключи си телефона.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
е тва е айляк майна, нема да ти е скучно поне ше лафиш с някой по телефона
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
![]()
Иначе такова... Ти защо го приемаш насериозно? Като те дразни да те занимава по цял ден, не му вдигай. [бризко е до мозъка] Все някога ще се откаже, няма непоклатим инат... [колкото и да ми се иска да има]
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
базикай се и ти с него ...
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ако ти пречи,му блокирай номера.
Everything changes, but beauty remains ...
Първоначално написано от StringTheorist
Незнам от къде го измисли но 100% ще стане.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кажи му,че искаш да разбереш кой е и искаш да се видите и като се видите му кажи да престане да ти звъни
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!