.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch

Чувствам се гадно.

Здравейте, сега ще ви разкажа за моя проблем. Та, той се състои в това, че живея самичък, защото баща ми замина за чужбина, когато бях на 12г, а майка ми, когато бях на 15г. В момента съм на 18г. Имам две сестри, но те също не живеят с мен, г/д от 3год. Не знам как се справях цели три години напълно самичък. Да, беше ми болно, но някак не ми беше кой знае колко зле, даже се чувствах ок, макар и без майчина и бащина подкрепа и закрила. Но от лятото насам не зная какво точно ми стана, но мойте родители, роднини, те всички много ми липсват и смея да твърдя, че не съм знаел какви страхотни хора съм имал на моя страна, не съм оценявал това, което са правили и правят за мен, защото заради мен те заминаха и си съсипаха животеца. Яд ме е и ми липсват много, искам да направя нещо, но просто няма какво. Искам те да са добре, да са си у дома, а не при знайни и незнайни хора в чужбина, да се трошат от работа заради мен, че аз дори не съм го заслужил... Не очаквам нищо от вас, хорица. Зная, че никой от вас не може да ми помогне, по какъвто и да е начин, но просто ми е мъчно и реших да си излея цялата мъка тук...
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

Град
    in my world!
    ами трудно е да си сам със сестрите си...не съм попадала в такава ситуация но със сигурност е мн гадно а вие няма ли как да заминете при тях?
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    on the pitch
    Ами не, а и те няма как да си дойдат, поне не по-рано от 5г (смисъл да се приберат за винаги, щото те веднъж на година си идват за по 2 седмици) ... Трагично е положението.
    Take a look at my face.

Град
    София
    "Това,което имаше бе обикновени,изгуби го и то стана ценно" наистина кофти

еееее, тва е супер кофти, съчувствам ти, аз не знам как бих се оправила без семейството ми, а вече съм на 18
    Поне си осъзнал, че са те оставили, за да могат да се грижат за тебе по-добре, не знам на колко си, ама дано си намериш няква много добра работа и да можеш някой ден да ги издържаш и те да се върнат

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Много кофти Опитвай се да им показваш по някакъв начин, че вече си си променил мисленето и ги оценяваш много. Никога не е късно за това. Друго не знам какво да те посъветвам, но ти пожелавам нещата да се оправят.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Град
    on the pitch
    Благодаря на всички! Разбира се, че ще опитам да им покажа, че те са всичко за мен и са ми най-важни на този свят. Не зная как ще го направя, но това е нещото, което в момента искам най-много. Решил съм първо да стана човек, за да могат те да се зарадват от това, да се радват, че не съм пропаднал, а съм се преборил и съм си изградил добър живот. Това със сигурност много би им харесало, след това не зная какво ще правя, но ще опитам да им помогна по-някакъв начин да се върнат в България. Звучи смешно, щото не зная едно 18годишно момче с какво може да помогне на двама възрастни да се върнат в България, при положение, че няма пари, но ще опитам..
    Take a look at my face.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си