- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Чувствам се гадно.
Здравейте, сега ще ви разкажа за моя проблем. Та, той се състои в това, че живея самичък, защото баща ми замина за чужбина, когато бях на 12г, а майка ми, когато бях на 15г. В момента съм на 18г. Имам две сестри, но те също не живеят с мен, г/д от 3год. Не знам как се справях цели три години напълно самичък. Да, беше ми болно, но някак не ми беше кой знае колко зле, даже се чувствах ок, макар и без майчина и бащина подкрепа и закрила. Но от лятото насам не зная какво точно ми стана, но мойте родители, роднини, те всички много ми липсват и смея да твърдя, че не съм знаел какви страхотни хора съм имал на моя страна, не съм оценявал това, което са правили и правят за мен, защото заради мен те заминаха и си съсипаха животеца. Яд ме е и ми липсват много, искам да направя нещо, но просто няма какво. Искам те да са добре, да са си у дома, а не при знайни и незнайни хора в чужбина, да се трошат от работа заради мен, че аз дори не съм го заслужил... Не очаквам нищо от вас, хорица. Зная, че никой от вас не може да ми помогне, по какъвто и да е начин, но просто ми е мъчно и реших да си излея цялата мъка тук...
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
ами трудно е да си сам със сестрите си...не съм попадала в такава ситуация но със сигурност е мн гадно а вие няма ли как да заминете при тях?
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ами не, а и те няма как да си дойдат, поне не по-рано от 5г (смисъл да се приберат за винаги, щото те веднъж на година си идват за по 2 седмици) ... Трагично е положението.
Take a look at my face.
"Това,което имаше бе обикновени,изгуби го и то стана ценно" наистина кофти![]()
еееее, тва е супер кофти, съчувствам ти, аз не знам как бих се оправила без семейството ми, а вече съм на 18![]()
Поне си осъзнал, че са те оставили, за да могат да се грижат за тебе по-добре, не знам на колко си, ама дано си намериш няква много добра работа и да можеш някой ден да ги издържаш и те да се върнат
Много кофтиОпитвай се да им показваш по някакъв начин, че вече си си променил мисленето и ги оценяваш много. Никога не е късно за това. Друго не знам какво да те посъветвам, но ти пожелавам нещата да се оправят.
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Благодаря на всички! Разбира се, че ще опитам да им покажа, че те са всичко за мен и са ми най-важни на този свят. Не зная как ще го направя, но това е нещото, което в момента искам най-много. Решил съм първо да стана човек, за да могат те да се зарадват от това, да се радват, че не съм пропаднал, а съм се преборил и съм си изградил добър живот. Това със сигурност много би им харесало, след това не зная какво ще правя, но ще опитам да им помогна по-някакъв начин да се върнат в България. Звучи смешно, щото не зная едно 18годишно момче с какво може да помогне на двама възрастни да се върнат в България, при положение, че няма пари, но ще опитам..
Take a look at my face.