- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет - Благодаря Предварително !
Преди около седмица дойде ново момиче в моя клас (девети клас) и веднага ми направи особено голямо впечатление. Тя е на петнадесет години, и колкото и смешно да звучи - найстина е различна.На нейната възраст не съм виждал такова момиче. Тя е достатъчно лъчезарна, че да не се показва като "голямата жена", както повечето правят. Не е и затворен човек. С всеки изминал ден осъзнавам, че прекарвам все повече, и повече време като мисля за нея.. и за първи път гледам, и се въдхищавам не на външния я вид (сештате си момчетата...), колкото просто в нея. Нямам много опит с момичетата... до сега не са ме привличали по тоя начин, може би за това. Искам да я заговоря, да я накарам да излезем, но всичките ми опити се провалят. Мисля, че си заслужава да направя нещо по-специално, но не знам какво. Затова пиша тук. Ще съм благодарен ако някой по-опитен ми даде съвет.
![]()
ПП : Тя няма приятел.
Хора, който пишат по всякакви други причини да не го правят тук. Благодаря Предварително !
Нещо по-специално .. Ами освен ако не искаш да й занесеш рози и да й изнесеш серенада там пред всички в класа друго по-специално какво искаш![]()
Опит имам достатъчно за да ти кажа, че най-добрият начин е просто да чакашОпознавай я, говорете си, станете приятели първо и чак тогава мисли за нещо повече
![]()
Еми щом ти е от класа...все ще имате разни теми общи. Заприказвай ш малко за това и после просто смени плавно темата към това което те вълува. Първата крачка е трудно (тоест само изглежда така) в цялата работа. Ако не си уверен в импровизацията измисли долу горе като план какво ще приказваш, а не просто да отидеш и да забиеш като пълен луузър. А сега Go Go Go! and DONT FAIL!
А какви опити си правил. Ако седиш и я гледаш с влажен поглед от далеч няма да стане. Бъди смел и предложи след училище да пиете по кафе или да я изпратиш.Първоначално написано от waynne
Ами какви.. опитвам се да остана на саме с нея или поне да завържа по-дълъг от една-две минути разговор. Не се получава.. те са си компанийка момичета (не понасям нито една), и от опит знам, че и да ги накарам да я оставят за минутка не става(а пък когато това стане, е толкова шумно и подтискащо..). Пред всички други "кифли" не искам да говоря, после може всичко да стане, повечето от тях са "клю-клю"Както и да е - мислех да говоря с нея по Тел, имейл, скаип нещо, но това са тъпотий.
Харесва ми мисленето ти.
Това с приятелките и е наистина шитаво, но използвай всеки възможен момент да я заговориш за нещо. Недей да правиш нищо по-специално, ако и направиш хубаво впечатление без да се стремиш умешлено да я впечатлиш, ще си в най-печелившата позиция. В смисъл такъв бъди напълно неангажиращ и естествен. Оттам нататък тепърва ще имаш да си изиграваш козовете и иначе казано да я изненадваш приятно, когато и покажеш "по-специалната" част от теб.
П.с. Не успях всичко това, което ми е в главата, да го напиша по начина, по който звучеше още като идея, но се надявам да си ме разбрал правилно.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
щом от първия път не е станало, начи не те харесва.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
и гледай другите да не разбират за чувствата/намеренията ти защото мисля че всички знаем какви задници могат да са хората - от скука и завист да те преебат тотално
madafaka
Колкото по-специално, толкова по-неоценено ще бъде. Карай дърварската и успеваемостта е почти гарантирана.
Temet Nosce
벨야카
мерси на всички.. ама съм сбъркал с надеждитехванала се е с някакъв идиот (16 годишен натегач, цялото даскало го знае) и само факта че е казала ДА на такъв простак ми стига за извод..
![]()
^Последното изречение ми хареса..Показва,че си по-различно момче,което се цени,има хубави разбирания и не гледа само опаковкатаЗапази се такъв,какъвто си и ти гарантирам,че ще си намериш готина приятелка
Защото няма да се сливаш с тълпата посредствени първични идиоти,а ще се отличаваш с характера си
Успех
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!