Здравейте. "Проблема" ако мога така да го нарека е че с едно момиче се запознахме преди 1 седмица и се виждаме всеки ден "не става въпрос за срещи / dates etc." И тя ме намира в скайп и почваме да си лафим нали. В скайп работата е лесна, лесно се пишат работи в всякакъв аспект и на всякакви теми. Няма проблеми това онова всичко е just fine... и като ми каза 1 път да отидем да пийнем някаде нещо, в първия момент си казах "сега на каде" но след това и писах да отидем едиси каде едиси кога.
Отидохме приказвахме си малко и после аз се "вкочаних" и просто не знаех какво да и кажа. Гледахме се 5-10 минути , а пак някое въпросче да и задам това онова и пак така. Накрая седяхме и се гледахме 10 минути и я изпратих до у тях с прегръдка. Работата е там че на искам втория път да се получи пак така. Сега ако ви попитам какво да правя срамежлив съм, не съм отворко , а приказвам много само с хора с които се познвам от много време с които съм си приказвал за всичко. Отговора ви ще бъде да си превъзмогна " Срама/колебанието т.н. " Еми не мога Дори след това като я погледна и тя мен и имам някакъв много гаден рефлекс да погледна веднага другаде. Просто ми е някво кофти от това как се развиха нещата.
Иначе си личи че има някакви симпатии към мен "няма да казвам че ме харесва все още" просто си личи по усмивката и и по начина по който ме гледа. Няма спор че на мен тя ми допада изключително много, но... уви нещо неми вървят приказките... Сега без да се хваля ще кажа че чувство за хумор имам , но просто пред нея и за това несе сещам...