Здравейте, въртяха ми се разни мисли и реших да видя вашите мнения. Темата е по-скоро за дебат
Запознавате се с някого и чисто приятелски започвате да контактувате и да споделяте за предишните си връзки (как са постъпили с вас, с него и т.н), а той започва да изразява възмущението си от такива хора, а след време той самият да започва да се държи с вас катоо... пълен задник
И друга ситуация, по-скоро случая на една позната: Замина за България, там имаше връзка година и нещо с едно момче, но се наложи пак да дойде в чужбина. Винаги когато сме излизали тя не спираше да ни надува главите за него, колко бил добър, нямало такъв човек... беше вманиачена, беше планирала даже сватбата, имената на децата им и т.н.. Разправяше как бившите му приятелки си играели с него, били курви, изневерявали му и не знам си какво още, тя била най-свястната му приятелка, а след няма и месец тя самата започна да кръшка, да се излага по купони и тем подобни..
Интересно ми е какво мислите, кое кара такива хора да се въртят като фурнаджийски лопати. Има ли някаква точна причина, защо се получава така? Може да споделите и ваши случки.