.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Супер фен Аватара на djipsito

По ваши наблюдения

Здравейте, въртяха ми се разни мисли и реших да видя вашите мнения. Темата е по-скоро за дебат

Запознавате се с някого и чисто приятелски започвате да контактувате и да споделяте за предишните си връзки (как са постъпили с вас, с него и т.н), а той започва да изразява възмущението си от такива хора, а след време той самият да започва да се държи с вас катоо... пълен задник

И друга ситуация, по-скоро случая на една позната: Замина за България, там имаше връзка година и нещо с едно момче, но се наложи пак да дойде в чужбина. Винаги когато сме излизали тя не спираше да ни надува главите за него, колко бил добър, нямало такъв човек... беше вманиачена, беше планирала даже сватбата, имената на децата им и т.н.. Разправяше как бившите му приятелки си играели с него, били курви, изневерявали му и не знам си какво още, тя била най-свястната му приятелка, а след няма и месец тя самата започна да кръшка, да се излага по купони и тем подобни..

Интересно ми е какво мислите, кое кара такива хора да се въртят като фурнаджийски лопати. Има ли някаква точна причина, защо се получава така? Може да споделите и ваши случки.

Има причина. Защото са хора - creatures with lots of flaws...

Напълно нормално е. Това, че си затваршме ояите и си мислим света за такъв какъвто ни се иска е съвсем друго. Говорят така защото не искат към тях да се отнесат така, но както всички знаем - човеко е егоист. Следователно ПРЕДИМНО следва собствените си желания и мисли за последствишта от действишта си като го застигнат.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не разбрах къде е проблема. Те дори не са в една държава. Това с плановете си е чисто "да помечтаем".

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Винаги по-лесно прощаваме и забравяме собствените си грехове, отколкото чуждите. Заложено е в природата ни.

А приятелката ти просто е била влюбена в него и си е помечтала на глас, в това няма нищо лошо.

Хората са непостоянни.

Запознавате се с някого и чисто приятелски започвате да контактувате и да споделяте за предишните си връзки (как са постъпили с вас, с него и т.н), а той започва да изразява възмущението си от такива хора, а след време той самият да започва да се държи с вас катоо... пълен задник
    а дали това държание не е предизвикано с нещо? маи го има и тоя момент,а?защо трябва "вината" да се търси у всеки друг,ама само не и в себе си,супер просто и ограничено.Не казвам да се подценяваш или нещо подобно,ами да се научиш сам/а да оценяваш реално събитията.Да признаваш и грешките,не само това,което ти изнася!

, а след няма и месец тя самата започна да кръшка, да се излага по купони и тем подобни..
    еми явно е такава,всеки си показва рогата!
    Ти сама каза вманиачаване,а всяка маниа е до време![/quote]
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    И малко в страни от темата. НИКОГА не се запознавай с представител на другия пол чисто приятелски, ако мислиш да правиш друго с нея. Тя трябва да е наясно от самото начало за намеренията ти.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^По принцип си прав и тва е най-честата грешка в отношенията. Друг е въпроса, че често подхождаме лекомислено и не си правим планове и намерения за бъдещи отношения. После като опознаем човека и лапнем по него, вече е прекалено късно.

Супер фен Аватара на djipsito
    Не казвам че има проблем.. не съм искала да коментирате това което дадох само като примери, за да е по ясен въпроса ми... Питам ПО ПРИНЦИП...

Иначе, аз и да имам проблем, няма да търся решение във форума.

Re: По ваши наблюдения

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    се въртят като фурнаджийски лопати. Има ли някаква точна причина, защо се получава така? Може да споделите и ваши случки.
    според мен това са хората, които не знаят какво искат от живота ..
    не ми допадат особено такива персони ;]]

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T

Re: По ваши наблюдения

Цитирай Първоначално написано от Sisi7u
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    се въртят като фурнаджийски лопати. Има ли някаква точна причина, защо се получава така? Може да споделите и ваши случки.
    според мен това са хората, които не знаят какво искат от живота ..
    не ми допадат особено такива персони ;]]
    Подкрепям (:
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Не ми пречи подобно поведение, стига да имам честен човек до себе си. Дали е непостоянен , или не- някой ден ще му писне.
    А първият случай на авторката е чиста проба подмазвачество.
    Вторият - слизане на земята и удряне на хормона.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Причина винаги има за всичко, ние не можем да знаем нито в този случай, нито в който и да било какво е накарало момичето/момчето да постъпва така .. Най-честоса изчезнали "силните" чувства

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си