- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам Странен Въпрос
Сетих се за един въпрос и реших да питам тук.Интересно ми е когато едно момче се бара по гърдите и се възбужда(възможно ли е да е гей).На един познат му е така и затова реших да попитам
.Просто от любопитсво
добре.много благодаря за отговора![]()
Ако си бараш твоите и се възбуждаш не е толкова странно ... докато ако бараш/гледаш на другите ти съученици гърдите и се дървиш ... е вече си е опасно ... освен това какво значи гей ли съм заради такова нещо ,,, ако те кефят мъже и изпитваш сексуални нужда свързани с тях ... да гей си ...
Да бе, "на един твой познат". Вие си споделяте такива неща, тука няма нищо странно, със сигурност не говориш за себе си.Първоначално написано от SHking
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
HE ! : )
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Познатия: Ей,(ти) знайш ли, чи кат си барам гърдите и съ възбуждам?Първоначално написано от SHking
Ти: Ха, много интересно, (познатия). Не искаш ли да пиша у тийнпроблема да видим дъли е нурмално?
Познатия:Гениална идея, (ти), направи го.
Makes Perfect Sense!
Можеш да земеш с нещо и в гъза да си бъркаш докато си бараш гърдите.Първоначално написано от SHking
хахахаххахаххахПървоначално написано от sabaton94
![]()
Ох на каде отива света ?!![]()
Не е гей, ако нещата опират до това. Ерогенна зона и за двата пола е.
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Най-смисленото мнение, което прочетох в раздела през последните 30 минути.Първоначално написано от miminko
Евала.
Искам да дам просто един пример. Ако прекараш върховете на пръстите на лявата си ръка по вътрешната част на пръстите на дясната си ръка в посока - от върховете на пръстите към китката, ще усетиш, че дори и сам да го правиш - пак ти е приятно. Нервни окончания FTW!
Jedem das Seine!
тва си ти не е твой познат ..Първоначално написано от SHking
ехх, да се бях родил в каменната епохаПървоначално написано от Jus7er
![]()
mN^ # aDDicTeD
Абе ей не ми казвай да си бъркам в гъза,ако ти имаш толкова мерак да си бъркаш си бъркай.Първоначално написано от SharkBg
Тъпо лапе
![]()
Всички МОМИЧЕТА са Гей !![]()
Живей един път, но както трябва. Слънцето няма цяла вечност да те радва!. . ♫
Зърната и гърдите са ерогенна зона и за двата пола...Защо да не?
ПС:Това не го прави гей...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
никак не е странно дажеПървоначално написано от SHking
аз ако бях някоя мацка с хубави гърди цял ден щях да се опипвам
![]()
![]()