- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с Размера
БЛАГОДАРИМ ЗА "УНИКАЛНИТЕ" СЪВЕТИ, ОСВЕН МИШКИ И ГЪРБАТИ ДЕБЕЛИ ПОМЯРИ ЯВНО НЯМА НИКОЙ ДРУГ ТУКА ЗА ПРОБЛЕМ, С КЕФ ЩЕ ИЗАВЯ ЧЕ ТОЗИ ФОРУМ ЗА НИКЪВ kUrrrrrrrr ( СТИГА СИ САГАЛ СЦЕНЗУРА ) ЧОВЕКА ИМА ПРОБЛЕМ А ВИЕ ОТГОРЕ ГО ТЪПЧЕТЕ.ЗА ЖАЛКОСТ НЯМА ДА СТАНЕ ПОНЕЖЕ НЕ ЗНАЕТЕ НА КОГО СЕ ПОДИГРАВАТЕ, МНОГО КОФТИ ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ХВАНЕ ЗА ВРАТА ВАС ГОЛЕМИТЕ ПИШКИИИИИИ И ДА ВИ РАЗБИЕ КОФАТА.
КЪМ МОДЕРАТОРСКЯИ ЕКИП: ВЗЕМТЕ ДА ГЛЕДАТЕ МАЛКО КОЙ СЕ РЕГ. В ТОЗИ ФОРУМ, ЧЕ БАЯ СА ВИ ГО УСРАЛИ ;]
ААЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СЪС ЗДРАВЕ МИШККИ!!! ПОЖЕЛАВАМ ВИ НИКОГА ПУТКА ДА НЕ ВИДИТЕ И ДА УМРЕТЕ МЪЧИТЕЛНО! ТЪПИ ЛАПЕТА...
Точка в Точката.
Пич само ще те светна, че чисто анатомически 6см стигат за да го вкараш.
Първо ... махни рекламата на "сподели"...
Второ ... има важна тема за този проблем
Ей добре, че каза, че е "твой приятел". За момент си помислихме, че си ти с проблема.Първоначално написано от whitepuma
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
чакай сегаПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
то и 2 см стигат да го "вкараш" той не иска ги вкарва ... иска да я задоволи и комплекса е много силен ... може би по скоро клони към разни медикаменти и алтернативи ...
Откъдето и да го погледнете, никоя жена не би искала да прави секс с момче на което му е 10см...
май си прав братоПървоначално написано от CircleOfPain
, пич пробвай да отидеш на уролог ?
Can It All Be So Simple ?
Ама не бе, не е той с проблема, ами "негов приятел".Първоначално написано от xinfamous
![]()
![]()
![]()
STRAIGHT EDGE
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
XXX
Пф.... Ми то като има момичета дето се отварят с краставици, дезодоранти и кви ли не още глупости и после си ръгат квото им попадне в ръцете, естествено че все ще са недоволни... Имаше тука една тема се моташе и некви мацки обясняваха как нищо ПОД 20см не ги задоволява... Ми като си като кофа отдолу и кон няма да те задоволи, бахти...
Към автора или приятеля му, който там е с проблема, имаш 2 варианта.
1ви да спреш да мрънкаш като разглезена кифла и да си намерих мацка, която няма да и пука колко ти е голям.
2ро събираш достатъчно пари и си натъпкваш оная работа с парафин (и вероятността да станеш зависим към Виаграта е голяма)...
Лично мнение - не вярвай на това което пише в нета, 99% от момчетата, мъжете, които постват размера си в нета, лъжат много !
Аре със здраве !
![]()
! Dumbass !Първоначално написано от OneGuy
Вместо с размер - впечатли със знания, умения в различни области.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
ами при положение че клитора й е 1 сантиметър г/д няма как друго ячеПървоначално написано от xNiKx
![]()
![]()
![]()
Да бе, то момиче било, ся видяхПървоначално написано от CircleOfPain
![]()
ок, поправка - теб така ли те задоволяват?![]()
![]()
STRAIGHT EDGE
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
XXX
Хора, хора , имам език за тази работа. И палави ръчички.Всяка мацка мога да задоволя , както да й предложа рамо, на което да поплаче. Даже мога да пребия повечето хора, които не блъскат в залата (които не се помпат).Първоначално написано от CircleOfPain
Имам чувство за хумор, макар и черно, мога да разговарям на най-различни женски теми. Няма да съм ревнива, няма да й чета скайповете, телефоните.
Когато ме поиска - там ще съм.
Така че, мога да задоволя и жена.
Макар, че предпочитам мен да ме задовлява мъж![]()
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Да.Сутринта ме задоволиха със закуска в кревата и после пак спане до 1. Беше ми приятно и без секс.Първоначално написано от xNiKx
И да му беше под 10см , пак щях да го обичам.
Даже да беше с ампутирани крайници.
На мен пък ми е голям. Гадно ли ти е?
Първоначално написано от StringTheorist
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Благодарим в за Отговорите, Всичко му предадох
Точка в Точката.
Предаде на "приятеля" си, нали? Който в никакъв случай не си ти самия.Първоначално написано от whitepuma
каза ли му че ми е голям
Практически съвет
Ако майка ти и баща ти са заможни и могат да си го позволят някак си, си направи операция за уголемяване. Ако нямате възможност започни доходоносна работа или завърши образование, за да си намериш работа. Теглиш кредит, плащаш за операцията и изплащаш. Представи си, че си купуваш кола, но ги даваш всъщност за операция.. не е кой знае какво.
Не знам какво е да си с малък член, но като се опитам да се поставя на твоето място, хич не ми става хубаво... Ако бях в същата позиция бих постъпил точно така.
Когато си наумиш нещо, поставиш си цел, трябва да правиш всичко, за да я постигнеш. Ужасно е цял живот да имаш подобен проблем и всяка жена, с която имаш връзка ще ти го натяква като се скарате. Проблемът е ОГРОМЕН и решението е само едно, което вече споменах. Всички реклами за уголемяване на пенис са фалшиви, никоя няма да ти помогне.
Temet Nosce
벨야카
И наградата за най-лош съвет на месеца се присъжда на...(драматично изчакване, удари на барабани)... umri. Победителят получава facepalm от всички присъстващи. На спечелилите - честито!
Първоначално написано от sabaton94
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хахахахахахахахахахаха...
Ама верно поста му е много смотан.
Един голям ФАСЕПАЛМ от мене. !
(\ /)
(^.^)
(> <).
хахахаха кво като ти е голям,хвалиш ли се нещо?! .. Ти ако си някой простак,а тъй като гледам самочувствието ти е доста голямо.. Тоз "големия" можеш да си го държиш в гащите..! За свестните момичета,които държат на приятелите си размера няма значение!!
Пфф не виждаш ли, че човека се базика? В действителност и той има малка чурка.Първоначално написано от MonikaTrifonova
Отрежи хуя на някой твой приятел и си го сложи , надявам се да съм помогнал![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !