- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- старата тръпка ..
Има и друго......значи аз преди години ходех с две момичета едновременно. Харесвах много и двете и не можех да взема решение с коя да бъда. След време разбраха една за друга и се обединиха и ми извартяха някои номера и накрая се скарахме. Дет се вика "паднах от два стола" Както и да е......да минем на въпроса ти. Възможно е да харесва и тебе и нея. Според мен ако не му псунеш той винаги ще има силен интерес към тебе и по всяко време може да го имаш. Само трябва да изчакаш подходящия момент и да го оплетеш.....примерно изчакай ги да се скарат. Ако пък толкова много искаш да той да ти е првият и нямаш търпение да правиш секс с него може да го направиш без да се притесняваш. Има вариант да не те отрази след тва и да си остане с нея , но тая вероятност е по голяма ако не му пуснеш. И в двата случея може да го загубиш. Ти си преценяваш....но най-добре е да си поговориш с него за да се изясните. И да знаеш , че винаги може да те излъже , че те обича и че ще е до теб само и само за да му вържеш.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Ако толкова много искаш и толкова много го обичаш поне изчакаи малко, помъчи го, виж как ще се развят нещата с приятелката му и тогава реши , според мен : )