- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кондоми
Искам да ви попитам какви кондоми ползвате най-често ?
Кой са най-изгодни за парите си и най-надеждни ?
Durex, Lifestyle, Sportex доволен съм и от още 2 марки, но забравих как се казват![]()
Спорта пречи на цигарите :P
Принципно никакви.
Иначе - Дюрекс, каквито паднат.
Харесвам Елит , и на спортекс черните![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Първоначално написано от Qwerty1234
Ползва се един път само не 1000 пъти! Какво питате за марки според мен няма разлика освен в парите ! Един обикновен презерватив е 40 стотинки и мога да си взема 10 от тях вместо 3 Дюрекс ! Вие питате се едно ще си го перете и ще си го ползвате само него! Нали после ще го изхвърлиш в кофата!
Rock and roll, baby
Don't you know that we're all alone now?
I need something to sing about
Rock and roll, hey
Пич, тука става дума за здравина и надеждност. Тия от 40 ст. да не са по-здрави от Дюрекса?
40 стотинкии ?? Аз мислех, че са 20 беПървоначално написано от roshi_92
... Живяла съм в заблуда
Да де, 20 са !![]()
Durex и Sure
Бъди творец, но твори и простотия
Не ползвам.
На дюрекс най-разчитах.Препоръчвам ти ги.
Дюрекс, но избягвам най-тънките от тяхПо-практични са ми, не знам дали са по-добри от тия по 30ст. Не ми пука особено,че дюрексите са близо левче единия. Не съм имала гафове с тях...дано и нямам де :Д
р
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Sportex...най-много ме радват оранжевите..тия с плодчетата![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Sportex черните според мен,Durex нещо не ме кефят,иначе може и от 20 ст. ,но вероятността да се скъса,преди да го "изхвърлиш в кофата" е доста голяма![]()
Не взимай живота твърде на сериозно, така или иначе жив от него няма да излезеш
Най-изгодни не е равно на най-надеждни. Пари от презервативи и от лекарства не трябва да спестяваш, защото може да ти излязат през носа.Първоначално написано от Qwerty1234
Аз преди ползвах предимно Виталис и бях страшно доволен. Дурекса ми стягаха и не се чувствах комфортно.
![]()
Jedem das Seine!
И аз така мисля разликата е само в цената .Аз също използвам обикновени кондоми и нямам проблеми и да не говорим ,че от тея скъпи марки кондоми се зачервявам и ме боли (някаква алергия)Първоначално написано от roshi_92
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Sportex.. 2.19 лв саНямам оплаквания от тях, има си и супер тънички, които ползваме най-често и смазка също
![]()
Трагедията е пълна...
Признавам само DUREX и никoй друг...Пари от кондоми НЕ пестя!!!
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Е няма да надува балони и да си прави животни от тяхПървоначално написано от Bukmop
![]()
Who's next!
Няма такова нещо като "най-надеждни" презервативи
Има правилно и неправилно поставяне ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Именно... С евтината марка и правилно поставен шанса да се скъса е някакви 2-3 процента. При неправилно поставяне ако ще и от 20 лв кондом, пак ще се скъса, така че...Първоначално написано от 3oPuTy
Абе май не ми много за тая тема мнението ама не исках да правя нова....
Мноу се кефа на тия "вериги" от кондоми дето ги вадат по па партитата в американските филм.... И се разтърсих и никъде нищо немога да намеря![]()
А страшно много искам да си зема и да си закача някъде из стаята![]()
![]()
Някой да знае нещо по въпроса....
ПП.Аз ако успея и да се сета къде съм го гледам може и снимки да поста...
Не е точно от поставянето. Гледа се и срок на годност. Всеки път го поставяш по един и същ начин, нали? Обаче ако не погледнеш заветната дата, може да станеш горда мама/горд тати.Първоначално написано от 3oPuTy
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Durex братле![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт